‘Vevo TV nog deze week beschikbaar voor Apple TV’

Vevo komt nog deze week met een eigen app voor de Apple TV, aldus WSJ. Hiermee kun je kijken naar de muziekzender Vevo TV.

Vevo TVMuziekvideodienst Vevo brengt mogelijk deze week al een eigen app uit voor de Apple TV. Dit schrijft The Wall Street Journal. De Vevo-app voor Apple TV kan worden gebruikt om muziekvideo’s te bekijken en biedt ook toegang tot de televisiezender Vevo TV, die 24 uur per dag videoclips uitzendt. Hoewel er nog niks bekend is over de landen waar Vevo op de Apple TV beschikbaar zal zijn, lijkt het mogelijk dat Nederland hier onder zal vallen. Vevo is hier immers ook te bekijken. Muziekzender Vevo TV is echter nog niet in Nederland beschikbaar. Vevo zegt de zender “binnenkort” in Nederland aan te willen bieden.


De Vevo Apple TV-app zit er al een tijdje aan te komen: begin augustus schreef AdAge dat Vevo aan de app werkte. Vevo TV is pas sinds maart dit jaar beschikbaar. Het is nog even de vraag in wat voor vorm de app in Nederland beschikbaar zal komen. Kans bestaat dat wij een beperkte versie krijgen zonder toegang tot Vevo TV, maar wellicht wacht Vevo ook met het uitbrengen van de Nederlandse applicatie totdat de muziekzender hier te bekijken is.

Apple probeert steeds meer diensten op de Apple TV beschikbaar te stellen. In juni kwam er nog een update uit voor de Apple TV, met een reeks nieuwe apps voor alternatieve videodiensten. Hoewel hier Sky News, HBO GO en WatchESPN tussen het aanbod zaten, werkten enkel Qello en CrunchyRoll hier in Nederland.

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 augustus 2013 om 11:12
Onderwerpen
,
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.