Reacties voor: Apple laat z’n kleurrijke kant zien in video over Pride Parade

Apple deed mee aan de 44e San Francisco Pride Parade. Een video laat de voorbereidingen zien: 5000 medewerkers liepen mee.

Reacties: 10 reacties

  1. Zouden er echt mensen zijn die 29 juni onthouden om de reden die genoemd wordt?

  2. +1.000.000 voor Apple! 🙂

  3. @UtregCity: Zou Samsung ooit zoiets doen, denk je? 😛

  4. Geweldig gedaan door Apple!

  5. @bosz: Dat is nou iets wat ze, Samsung dus, van mij meteen mogen kopiëren! 😉

  6. Super!!!!

  7. Laat Cook dan ook daad bij het woord voegen en zelf uit de kast komen.

  8. Ik ben zeer blij verrast! Niet eens zo zeer door Apple en dat ze mee liepen. Des te meer door de positieve reacties hier!!

    Daar we afgelopen zaterdag in Eindhoven nog een Pink Saturday + Parade gevierd hebben, waar helaas toch een en ander is voorgevallen qua homo discriminatie.

    We zijn er nog lang niet, ook niet in ‘tolerant’ Nederland.

    Maar ben zeer verheugd om hier al de toffe reacties te lezen 🙂

  9. Spijtig dat de visie van Apple niet tot uiting komt in de app-store. De censuur staat in sterk contrast tot dit bericht. Toch is hun deelname een positief signaal in een conservatief Amerika.

  10. @Bert: Tja, dat is uiteindelijk een persoonlijke keuze. Het zou een geweldige stap zijn in het homofobe Amerika, als de CEO van zo’n groot bedrijf uit de kast komt. Maar misschien heeft Cook niet zo’n zin in het circus dat daarna losbarst. Als bekende persoon wordt hij daarna bij het minste of geringste benaderd door actiegroepen die iets gedaan willen hebben, of om in tv-programma’s zijn mening te geven over politieke ontwikkelingen, same sex-marriage, etc. Nu kan hij op de achtergrond zijn steun geven, zonder al het gedoe dat erbij komt. En het mooie is: het past ook wel bij de bedrijfscultuur van Apple. Zeker bij het personeel in de Apple Store lijkt het alsof ze op diversiteit geselecteerd worden: tattoo’s, aparte kapsels, er zit van alles tussen.

    Ik heb liever dat Cook zich focust op Apple, dan op een nieuwe carriere als activist.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.