Reacties voor: Apple verkoopt wereldwijd meeste smartphones, Samsung nipt tweede

Apple is wereldwijd de grootste fabrikant van smartphones. Maar met slechts een klein verschil zit Samsung de iPhone-fabrikant op de hielen.
Michel Lusthof -

Reacties: 12 reacties

  1. Dit vind ik toch erg knap van Apple! Als je kijkt naar de hoeveelheid smartphones Samsung verkoopt & Apple alleen de iPhone 3GS heeft en de iPhone 4. Hoop dat ze ook echt in september weer met een iPhone komen die alle telefoons weer weg wegblaast.

  2. @Tom: Daar moet je zeker niet aan twijfelen.

  3. Als je dan toch voor Android gaat, neem dan een HTC ipv een stukje plastic (a.k.a. Samsung Galaxy-serie)

  4. Origineel geplaatst door Nick
    Als je dan toch voor Android gaat, neem dan een HTC ipv een stukje plastic (a.k.a. Samsung Galaxy-serie)

    HTC waar binnen no time de lak afbladert van de casing.
    Nee bedankt! Ben in mijn nopjes met de SGS 2. Super foon. ( zonder beperkingen zoals de iphone)

  5. Origineel geplaatst door zackary
    HTC waar binnen no time de lak afbladert van de casing. Nee bedankt! Ben in mijn nopjes met de SGS 2. Super foon. ( zonder beperkingen zoals de iphone)

    Weet niet welke HTC jij hebt.. maar zijn sinds Android kwalitatief hele goede telefoons hoor… Vroeger met Windows Mobile waren ze knap waardeloos ja.

  6. Het is ZO scheef dat men marktaandeel meet aan verkopen… Dus als er 1 iPhone verkocht wordt omdat 250 miljoen mensen er al een hebben, dan heeft Apple GEEN marktaandeel. Dat is toch krom?

    Browser-gebruik wordt dan weer NIET gemeten aan het aantal downloads, maar aan steekproeven.

    Hoe vaag wil je het hebben… Geen wonder dat men denkt dat er meer Android apparaten zijn. “Android bijna 50%, iOS 20%” Terwijl er 200 miljoen iPhones verkocht zijn en 100 miljoen Android phones tablets.

    Dat onderzoekswereldje spoort niet, waarom marktaandeel meten aan verkopen per kwartaal? Het is toch veeeeel realistischer om dat anders te meten? Ik koop niet elke 2,5 maanden een iPhone. Maar mijn iPhone bestaat niet meer volgens die analisten ;$

  7. Ik lach me ziek om die applefanboy reacties

  8. Toch apart dat ondanks de vele Android toestellen de meeste App’s voor iOS verkocht worden en het overgrote deel mobiel internetten ook met een iOS apparaat gedaan wordt. Of weten de Android gebruikers niet dat ze ook kunnen internetten met hun smartphone!

  9. @Misterrr: Right …

    OT: Toch knap van Apple. 1 telefoon per jaar op de markt knallen en toch de grootste producent zijn. Zegt iets over de behoefte waarin de iPhone voorziet: kwaliteit, gebruikersgemak, beste mobiele OS en grootste app-aanbod. Succes kan ook niet uitblijven dan :p

  10. @Nick: True. Als ik een Androidphone zou kopen, dan zou ik ook voor HTC gaan. De Sensation en Evo 3D zien er goed uit en voelen ook goed aan. Beter dan de SGS2. Daarbij heb ik t idee dat hij ieder moment door midden kan breken. Voelt als een kermisprul. Niettemin blijf ik bij de iPhone 4. Is naar mijn mening veruit de beste.

  11. (Red.) Reactie stond gemarkeerd als spam.

  12. @Bubbly: Wel opmerkelijk dat dit bericht dan wel mag blijven staan he? Misschien heb je zelf iets fout gedaan?

    Wat heeft jouw opmerking voor meerwaarde bij dit artikel? Het gaat er toch om dat Apple meer verkoopt dan andere producenten? En dat er verschuivingen zijn ten aanzien van het marktaandeel? Lijkt mij niet nodig om dan een open deur in te trappen. Zegt het artikel dat kwartaalverkopen garant staan voor marktaandeel? Don’t think so.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.