Apple latte art

Apple zoekt iemand die goed kan koffiezetten

Apple zoekt een barista voor het bezoekerscentrum in Apple Park. Je moet latte art kunnen maken, maar ook zware dingen tillen. Een technische opleiding is echter niet nodig.

Je wilt altijd al bij Apple werken, maar je hebt geen technische opleiding? Misschien is dit dan iets voor jou, maar je komt er niet als je alleen ervaring hebt met een Senseo. De barista die Apple zoekt gaat werken in het bezoekerscentrum van Apple en moet koffie van topkwaliteit leveren, terwijl je tegelijk snel en consistent moet werken. Echt een makkelijke baan is het dus niet.

Apple latte art

Apple zoekt barista

Begin dus maar vast met het oefenen van latte art, want er zullen heel wat bezoekers zijn die het Apple-logo op hun cappuccino willen hebben. Bij Apple zijn ze nogal koffiesnobs. Zo heeft het designteam van Jony Ive een peperdure espressomachine om de drie uur durende brainstormbijeenkomsten te overleven. Aanvankelijk was het een $3.000 kostende Italiaanse Grimac-machine, maar die moest na een lekkage worden vervangen door een ander exemplaar. Dat is te lezen in de biografie van Jony Ive.

Als barista ga je geen koffie zetten voor Jony Ive, maar voor de bezoekers en die verwachten op zo’n bijzonder moment ook het beste. Zo moet je elke espresso bijzonder maken met latte art, ongeacht welke afbeelding de bezoeker erop wil hebben. Een positieve kijk op het leven wordt ook gewaardeerd. Je moet flexibel inzetbaar zijn en altijd komen opdagen. En hou er rekening mee dat je tijdens het werk wordt blootgesteld aan kou, hitte en water en dat je in staat moet zijn om 23 kilo te tillen. Groot pluspunt is dat je in het gloednieuwe Apple Park-kantoor komt te werken.

Helaas is het niet meer mogelijk om te solliciteren op de vacature, maar er zullen ongetwijfeld nog meer niet-technische banen beschikbaar komen op Apple Park.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2017, 18:10
Categorie Apple
Onderwerpen personeel, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.