Biografie Jony Ive ook in Nederlandse editie

De biografie Jony Ive is ook in Nederlandstalige editie te lezen. Voor €20 haal je het levensverhaal van Jony Ive in huis.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

jony-ive-boek-nederlandsUitgeverij De Arbeiderspers/A.W. Bruna gaat de biografie van Jony Ive ook in het Nederlands uitbrengen. Vanaf 17 december ligt de Nederlandse editie in de boekhandels, maar je kunt online al een exemplaar reserveren. Het boek is geschreven door Leander Kahney, de man die Apple al jarenlang volgt en momenteel werkzaam is voor de website Cult of Mac. Hij heeft meerdere boeken over Apple geschreven, waaronder het fanboek Cult of Mac (niet meer in de handel) en Zo denkt Steve. De biografie van Jony Ive is gebaseerd op gesprekken met mensen uit zijn omgeving.

Eerder schreven we al over de Engelstalige editie van het boek, dat iets goedkoper is. Voor de Engelse paperback betaal je €16,99 en voor de Nederlandse vertaling €19,99. Het zal van je eigen voorkeuren en taalbeheersing afhangen welke editie voor jou het meest geknipt is. Bij de Engelse editie krijg je overigens ook meer waar voor je geld, althans wat het pagina’s betreft. De Engelse editie is 320 pagina’s lang, de Nederlandse is al na 256 pagina’s klaar met het levensverhaal van Ive. Leuk als cadeautje voor een Apple-fan?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2013, 19:13
Categorie Apple
Onderwerpen biografie, boeken, jonathan ive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.