Reacties voor: Gerucht: ‘Apple TV+ start in november voor een tientje per maand’

Apple TV+ gaat in november van start met vijf tv-shows en zal aanvankelijk gratis te bekijken zijn tijdens de proefperiode. Daarna overweegt Apple een bedrag van $9,99 per maand. Dat beweert Bloomberg op basis van tips van insiders.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Erg duur en nog niet zo interessant denk ik. Geef mij maar Disney + en Apple arcade

  2. Als het €9.99 wordt voor AppleTV+ icm Disney+ dan denk ik wel eens dat het iets kan worden.

  3. Origineel geplaatst door Sander
    Erg duur en nog niet zo interessant denk ik. Geef mij maar Disney + en Apple arcade

    Helemaal eens.

  4. Het zoveelste abonnementje. Nvidia Shield blijft voor mij de betere oplossing dan weer 10 euro betalen voor een beetje extra content.

  5. Wie kan of wil dit allemaal betalen! Ik kan het in ieder geval niet, laat staan waar je de tijd vandaan moet halen om te kijken met zoveel aanbod van diverse abonnementen!

  6. De zoveelste aanbieder voor een tientje per maand. Nee, dat gaat ‘m voor mij niet worden. Het wordt tijd voor een partij die alles bij elkaar harkt en dan alle streamingdiensten voor pakweg 15 p/m aanbied i.p.v. dat iedereen maar een afzonderlijke streamingdienst op gaat zetten. Dit wordt gewoon te gek.

  7. Apple zou er goed aan doen om te gaan bundelen. AppleTV+ samen met Apple Music en Apple Arcade voor 15 euro zie ik nog wel aanslaan. Voegen ze ook nog Disney+ toe voor dat bedrag dan overweeg ik serieus om Spotify op te zeggen en mogelijk Netflix af te wisselen. 10 euro kaal voor vijf series en wat ander bij elkaar geschraapte content is een duidelijke no-go.

  8. Zijn series waar ik niet zonder kan 😜. Weet niet eens hoeveel zenders ik nu heb van m’n aanbieder, laat staan dat ik ze allemaal al eens bekeken heb

  9. Ligt er maar net aan, wat het aanbod is.
    Er zit vooralsnog niets bij waarom ik dit bij Netflix zou nemen.
    Dat Disney verhaal klinkt aantrekkelijker. Voor €6,99 per maand.

  10. gezien het aanbod en prijs geen apple+ en arcade voor mij. dan heeft disney+ en amazon prime meer mijn aandacht. trouwens apple kan zijn 2 diensten bundelen voor een mooi prijsje van 6 euro want ze hebben toch geld zat🤔 de amerikanen zijn – wat ik lees – de diensten zat en heel veel mensen daar kunnen het niet betalen.

  11. Absoluut #kansloos..!! Wie verzint zoiets. Willen ‘concurreren’ met het succesvolle Netflix en het (toch) veelbelovende én goedkope Disney (want veel succesvolle films; al is het mijn smaak niet), terwijl Apple zelf een ongeveer ‘lege’ streamingdienst aanbiedt met hooguit een paar oninteressante Amerikaanse series en een ‘the morning show’ die nota bene per aflevering meer kost dan Games of Thrones…

    En dan de eerste maand aan ‘leegheid’ gratis… Zoiets verzin je toch niet 😂 Een autodealer begint toch ook niet een nieuwe garage met een bijna lege showroom…

    Als het in Amerika $9,99 kost, zal het hier wel weer €12 kosten of zo. Het wordt de grootste en duurste misser van Apple ooit…! (Tot nu toe..)

    Ik heb nu voor €14 een 4K gezinsabo op Netflix, met 3 anderen, giga vol prachtige series en films..!!

  12. Origineel geplaatst door Richard
    De zoveelste aanbieder voor een tientje per maand. Nee, dat gaat ‘m voor mij niet worden. Het wordt tijd voor een partij die alles bij elkaar harkt en dan alle streamingdiensten voor pakweg 15 p/m aanbied i.p.v. dat iedereen maar een afzonderlijke streamingdienst op gaat zetten. Dit wordt gewoon te gek.

    Dat gaat helaas nooit gebeuren. Video hangt in tegenstelling tot muziek van exclusieve contracten aan elkaar. Dat zie je ook bij reguliere tv. Dat wat je op de ene zender ziet zie je niet op een andere zender. Dus een “Spotify” voor alle films en series komt er nooit.

  13. Gewoon een NAS met goedkope dvd’s via webwinkel en rippen. Geen streaming dienst meer in mijn huis… + je hebt je eigen series die je echt leuk vindt en die niet na een periode verdwijnen. Straks betaal je een halve maand salaris om tv te kijken met al die abonnementen!

  14. Ik hoop dat het flopt deze dienst van ze, overbodige oninteressante troep die ze aanbieden om mensen nog meer geld afhandig te maken. Totaal niet geïnteresseerd in diensten van Apple.

  15. Origineel geplaatst door L.
    Ik hoop dat het flopt deze dienst van ze, overbodige oninteressante troep die ze aanbieden om mensen nog meer geld afhandig te maken. Totaal niet geïnteresseerd in diensten van Apple.

    Beetje een voorbarige conclusie nu de diensten nog niet concreet aangeboden worden door Apple. Kijk en oordeel dan pas. Ik denk dus dat een en ander duidelijker wordt na aankomende Apple Event.

  16. Ik ga lekker hoppen. Maandje Netflix, volgend maandje Disney+ en weer een maand later Apple. Zo kan ik alle content zien wanneer ik wil.

  17. Heb net gezien dat er starz/play op de appleTV app is toegevoegd. 7 dagen gratis proefabonnement daarna 4,99€/ maand

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.