iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 19 augustus 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 19 augustus 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht op iCulture.

Vandaag is de vakantie voor de eerste groep scholieren alweer afgelopen. Daarom hebben we de beste agenda-apps voor iPhone en iPad op een rijtje gezet, zodat je goed geordend het nieuwe schooljaar kan beginnen. Ook werd vandaag bekend dat Disney+ in november in Nederland van start gaat en weten we meteen de prijs van de streamingdienst. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Ulysses (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.1+) - Flinke verbeteringen voor deze schrijf-app.
  • Marktplaats - koop en verkoop (gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Verzend je via PostNL? Dan verschijnt de barcode nu direct in de chat.
  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - De NS-app laat nu duidelijker zien in het overzicht of een trein verkort is en wat dat voor jouw reis betekent.
  • Nest (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 12.0+) - De eerder aangekondigde wijziging voor het statuslampje van Nest-camera’s is nu doorgevoerd.
  • Deliveries: a package tracker (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Verbeteringen voor bestellingen van Amazon, verbeterde linkherkenning voor PostNL en meer.
  • Imgur (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Deel nu ook video’s tot wel 60 seconden lang.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.