Apple TV niet verkrijgbaar bij 98 procent Amerikaanse Apple Stores

De Apple TV zou in 98 procent van alle Amerikaanse Apple Stores niet langer beschikbaar zijn. Dit kan wijzen op de onthulling van een nieuwe Apple TV op het evenement op woensdag 7 maart.

Apple TVMacRumors meldt dat 98 procent van de Amerikaanse Apple Stores de Apple TV niet meer kan leveren. Dit zou er op kunnen wijzen dat er tijdens het Apple-evenement op 7 maart een opvolger van de Apple TV onthuld zal worden. We lezen al langer geruchten over de iTV, een televisie geproduceerd door Apple.

Toen MacRumors keek waar de Apple TV nog leverbaar was, bleek dit alleen nog te kunnen bij Apple Stores in San Francisco, Califonië, New York en Pittsburgh. Er zijn in totaal 246 Apple Stores in de Verenigde Staten. Je kunt de Apple TV nog wel bestellen via de Amerikaanse online Apple Store.

De onbeschikbaarheid van de Apple TV in zoveel Apple Stores, zou er op kunnen wijzen dat Apple bijna door zijn reserves heen is. De productie van het apparaat zou stopgezet kunnen zijn, omdat er op woensdag 7 maart een opvolger zal worden aangekondigd. Of dit wederom een apart apparaat of de eerder besproken iTV zal zijn, is nog niet duidelijk.

Wat Apple uit de doeken zal doen, ontdekken we op woensdag 7 maart vanaf 19:00. Wij zullen het evenement op de voet volgen en mogelijke onthullingen zo snel mogelijk delen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2012, 10:28
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.