‘Apple bezet vliegtuigen naar de Verenigde Staten met nieuwe iPad’

MacRumors schrijft dat Apple vliegtuigen naar de Verenigde Staten bezet houdt met de nieuwe iPad. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid op woensdag 7 maart onthuld worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

DHL vliegtuigMorgen houdt Apple een evenement, waarbij de volgende iPad vermoedelijk onthuld worden. Het aantal geruchten stapelt daarom vandaag ook flink op: zo schreven we eerder al dat de nieuwe tablet niet bekend zal staan als de iPad 3, maar als de iPad HD. MacRumors schrijft nu dat Apple alle vrachtvluchten vanuit China heeft geboekt vanwege de nieuwe iPad. Hierdoor zouden andere bedrijven hun producten niet naar de Verenigde Staten kunnen verschepen.

Apple’s monopolie op de vluchten naar de Verenigde Staten zouden ervoor hebben gezorgd dat de verzendkosten bij de vliegmaatschappijen binnen een week zijn gestegen met 20 procent. Appleinsider bevestigt dit gerucht: de prijzen bij DHL zouden aanzienlijk zijn gestegen.

Ondanks de gestegen prijzen maakt Apple volgens MacRumors nog steeds gebruik van bijna iedere vlucht naar de Verenigde Staten. Een vertegenwoordiger van een ander bedrijf vertelt dat hij er moeite mee heeft om zijn materialen in de Verenigde Staten te krijgen.

Apple is vermoedelijk al langer bezig met het verzenden van de nieuwe iPad. Eind februari lazen we nog dat Foxconn was begonnen met verschepen naar de Verenigde Staten. Op woensdag 7 maart om 19:00 zullen we op een evenement van Apple horen wat we precies kunnen verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2012, 18:27
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.