Apple TV krijgt Red Bull TV-kanaal met video’s en live-evenementen

Apple heeft het Red Bull TV-kanaal aan de Apple TV toegevoegd. Hier vind je losse video's over actiesporten, games en muziek, maar ook live-evenementen.

Red Bull TV op Apple TVApple heeft stilletjes weer nieuwe internationale videocontent aan de Apple TV toegevoegd. Wie door het hoofdscherm van zijn Apple TV bladert, krijgt vanaf vandaag het nieuwe Red Bull TV-kanaal te zien. Hier vind je reclamevrije video’s van Red Bull TV over verschillende actiesporten, zoals motorsport, surfen en snowboarden. Maar ook liefhebbers van gaming en muziek kunnen er terecht.

Binnen het nieuwe Red Bull TV-kanaal vind je korte video’s, maar ook volledige afleveringen en live-uitzendingen van allerlei populaire sporten. Apple is de laatste tijd erg actief met het toevoegen van nieuwe content aan de Apple TV. In december bracht Apple ook al een stille update uit. Toen werden apps Bloomberg TV en het Koreaanse KOR TV geïntroduceerd. Wie geen Apple TV heeft kan met behulp van de gratis Red Bull TV-app voor iPhone en iPad (iOS 5.1+) ook genieten van dezelfde content als Apple TV-gebruikers.

Met dank aan @shamelesch voor tip en foto.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2014, 18:51
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.