Parallels Access: Windows en Mac bedienen vanaf iPad goedkoper

Parallels Access voor de iPad is een stuk aantrekkelijker geprijsd. Je kan nu tot 10 Mac- of Windows-computers toevoegen op één abonnement.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Parallels Access iPad remote desktop appDe iPad-app Parallels Access is voortaan een stuk goedkoper. De applicatie waarmee je de Mac en Windows-pc kan bedienen vanaf je iPad, vraagt niet langer het bedrag van 69,99 euro per aansluiting per jaar. Na veel gebruikerskritiek, ook in de reacties op iPadclub, is de prijs verlaagd naar 44,99 euro per jaar voor een maximum van tien aansluitingen. Ook is het mogelijk de applicatie twee weken gratis te proberen.

De prijswijzigingen maken deel uit van een veel groter pakket veranderingen voor Parallels Access. Een nieuwe update voorziet de applicatie van een uiterlijk dat is afgestemd op iOS 7, voor zover dat geldt in dit geval. De bedoeling van de app is natuurlijk vooral dat je in Windows- of Mac-omgevingen bezig bent. Op dat vlak is er ook verbetering. De nieuwe versie 1.1 van de app biedt volledige ondersteuning om Windows 7, 8, 8.1 en OS X Mavericks te draaien op de iPad. Ten slotte voerde de app verbindingsverbeteringen door, waardoor computers in zakelijke netwerken makkelijker benaderd kunnen worden.

Onlangs werd bekend dat de concurrerende app LogMeIn niet langer gratis is te gebruiken. De alternatieven voor Parallels Access bieden vanaf nu minder goede ondersteuning voor verschillende computers, maar zijn wel goedkoper. Splashtop 2 Remote Desktop kost 4,49 euro in aanschaf en 14,99 euro per jaar om op afstand – buiten je eigen thuisnetwerk – te kunnen verbinden.

Downloaden: Parallels Access (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2014, 23:15
Categorie Apps
Onderwerpen mac, parallels, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.