Apple werkt Apple TV-kanaal bij voor iPhone-event

De Apple TV is helemaal klaar voor het grote Apple Event van 9 september. Het speciale Apple TV-kanaal voor keynotes is bijgewerkt, zodat jij live kunt meekijken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV kanaalHet Apple Events-kanaal op de Apple TV is klaargemaakt voor het grote evenement later vandaag. Het icoon is speciaal voor de keynote aangepast. Druk je op het icoon? Dan krijg je nu te zien wanneer het Apple-event precies van start gaat. Daarmee is Apple helemaal klaar voor de livestream die vanavond wordt aangeboden.

Keynote kijken via Apple TV

Het Apple TV-kanaal voor een evenement was vroeger nogal wat. Apple bood niet voor iedere presentatie een livestream aan, waardoor we allemaal in spanning moesten afwachten of er een speciaal kanaal op de Apple TV zou verschijnen.

Inmiddels wordt nagenoeg ieder evenement echter gestreamd. Het Events-kanaal wordt daarom niet langer tijdelijk weggehaald, maar wordt in plaats daarvan af en toe aangepast. De update vandaag voelt nog net iets toepasselijker, aangezien Apple vermoedelijk ook een nieuwe Apple TV gaat aankondigen.

19 uur vanavond
Om 19 uur gaat vanavond het Apple-event van start. Je kunt dan kijken via de Apple TV met het hierboven genoemde kanaal, maar er zijn nog meer opties. In een speciale gids lees je ook op de iPhone, iPad, of een computer alles kunt volgen. Uiteraard lees je ook op iCulture wat er allemaal wordt aangekondigd en doen we tussendoor verslag via het Twitter-account @iCulture.

Bekijk ook

Zo kijk je live naar het Apple Event op 9 september (iOS, OS X, Apple TV, Windows en Android)

Wil jij op woensdagavond 9 september het Apple Event live volgen? Dat kan! Of je nu iOS, OS X, Apple TV, Windows of Android gebruikt, er is een manier om de livestream van Apple te bekijken. In dit artikel vertellen we hoe.

Alle aankondigingen op een rij

Het Apple-evenement is voorbij! Wat is allemaal verteld over de nieuwe iPhones, iPads en de compleet vernieuwde Apple TV? We hebben alle aankondigingen op een rij gezet in een uitgebreide roundup.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.