Reacties voor: Apple-topmannen Cook, Ive en Federighi praten over iOS 7 en meer

In twee zeldzame interviews vertellen Apple-topmannen Tim Cook, Craig Federighi en Jony Ive over iOS 7 en meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Waarom heeft Cook een 5C vast…????? 5S past beter bij hem 🙂 Zwarte 🙂

  2. Origineel geplaatst door MauriceH
    Waarom heeft Cook een 5C vast…????? 5S past beter bij hem Zwarte

    Dan kan je ook vragen waarom Ive de enige is die er mee werkt zoals het hoort als je hem in verticaal vasthoud (met één hand dus).

  3. De 5S kan ie niet betalen…

  4. blijven pushen met een 4 inch scherm omdat groter niet met een hand te bedienen is,maar in persshots t apparaat met 2 handen bedienen…

  5. @MauriceH:

    Waarom, mag Cook geen 5C vast hebben dan? Wat een flauwe zever! Zonder te willen beledigen, maar met uw vraagstelling, lijkt het alsof je een mentale achterstand hebt. Van mijn part mag Cook een bakelieten telefoon in zijn handen houden. En om op uw vraag terug te komen, misschien vindt Cook de 5C mooier dan de gewone 5S.

  6. @sunlightzeep: flauw gezever….??? -_-

  7. @sunlightzeep: Overdrijf je nou niet een beetje? Gezien de vele smileys was t toch duidelijk ook grappig bedoelt. Relax! T is bijna weekend.

  8. Origineel geplaatst door Dekon7
    Dan kan je ook vragen waarom Ive de enige is die er mee werkt zoals het hoort als je hem in verticaal vasthoud (met één hand dus).

    Ja, dat viel me ook meteen op toen ik die foto zag!! Ik werd er een beetje bang van. Want als Tim Cook een iPhone echt op die manier gebruikt, dan houdt niets em tegen om het scherm van volgende iPhones nog groter te maken!! Dat mag echt niet gebeuren, dan wordt het werken met de iPhone zoals Johnny dat doet onmogelijk 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.