Reacties voor: ‘Apple test nieuwe iPhone met NFC-chip van Nederlands bedrijf NXP’

Apple zou bezig zijn met het testen van iPhone-prototypes die voorzien zijn van NFC-chips van het Nederlandse NXP Semiconductors, bedoeld voor mobiele betalingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 38 reacties

  1. Gaat Payter er dan geen claim indienen tenzij ze samen gaan werken.

  2. Yes! De iPhone 5! Ik ga hem kopen in januari!

  3. Origineel geplaatst door komkommer
    Yes! De iPhone 5! Ik ga hem kopen in januari!

    Lekker verder dromen 🙂

  4. Gewoon de iPhone 5.1

  5. Waar rook is, is vuur. Ik verwacht nr. 5 ook sneller dan gebruikelijk.

  6. €2,00 voor zo’n flesje?, veel te duur.

  7. Pff, dan is de iPhone 5 er straks en dan gaan jullie zeker weer wachten op de iPhone 6? Ik kan 1 ding zeggen: er komt geen iPhone 5 in januari, enige wat er misschien komt is een iPhone 4(.1) voor een andere Amerikaanse provider.

    Dat er tests worden gedaan zegt helemaal niets, een telefoon maak je namelijk niet in een paar maandjes, daar gaan jaren overheen.

  8. Waarom denkt iedereen dat er gelijk een iphone 5 komt in januari? Ze doen gewoon een test voor waarschijnlijk idd een nieuwe iphone, maar dat beyekend niet dat die gelijk in januari komt?

  9. @pepijn
    Nokia maakt elke maand een nieuwe toestel. En Apple doet het binnen 1 jaar. Dus niet in jaren!!

  10. @Bigbrothers2000: De ontwikkeling duurt dan nog wel langer ;).
    En bij Nokia maken ze echt niet iedere keer een volledig nieuwe telefoon, ze kunnen veel van de techniek uit hun eerdere telefoons (her)gebruiken. Bij Apple is dat natuurlijk ook wel zo, maar in mindere mate aangezien Apple minder telefoons maakt.

  11. De innovatie bestaat dan voor een groot gedeelte uit de manier waarop Apple controle aan die derden overdraagt. Wat een vertrouwen zeg î„…

  12. @turbofahrer:
    Elk jaar is paar weken nadat de nieuwe iPhone is gelanceerd, al gelijk weer geruchten over de volgende generatie.. Dus misschien is er wel rook, alleen het vuur laat wat langer op zich wachten;)

    Ik vraag me af hoe dit gaat werken. Als ik in de winkel loop en ik bliep een aantal dingen niet af, hoe de winkel dat dan door heeft.. Bij de c1000 bij ons heb je doe het zelf kassa’s. Maar dan krijg je een bonnetje en dan kan je door het poortje, bovendien staat er altijd een medewerker bij om mee te kijken..(1 voor meerdere kassa’s natuurlijk;)) Maar uit je iPhone gaat geen bonnetje komen..
    Bovendien is het heel leuk dat je iPhone het straks kan, maar, vooral in nederland/europa, heb je heel weinig winkels waar dit bij toegepast gaat worden. Wat mij betreft wachten ze hier mee tot dat je er echt wat aan hebt..

  13. Het nieuwe model iphone in de foto ziet er geweldig uit…..mooie antenne oplossing van de Apple kunstenaars! 😉

  14. ik snap de mensen niet die geloven dat de iphone5 in januari al uitgaat komen. De witte versie zal dan pas beschikbaar zijn, en hoogstwaarschijnlijk gaan ze antenne probleem bij de witte iphone oplossen en meer niet.
    maar goed, dream on you people 😀

  15. erg jammer dat RFID NFC niet eerder is doorgebroken. Zijn erg veel leuke mogelijkheden voor te bedenken. Heb zelf vorig jaar voor de Nokia 6131 gewerkt aan een product voor RFID.

    Had eigenlijk de stille hoop gehad dat Apple hier sneller mee was gekomen. Vorige jaar gingen deze geruchten namelijk ook al de ronde. Nu zijn ze er schijnbaar echt mee bezig

  16. Dit is helemaal geen iPhone!

  17. Ik verwacht in januari ook geen iPhone 5.
    Dit zou gezien kunnen worden als schuld bekentenis van Apple en dan kunnen ze veel claims verwachten.
    Eentje voor het AT&T netwerk lijkt logischer (en de witte variant).

    Maar nu ontopic:
    Ik kijk wel uit naar dit soort ontwikkelingen. Het zou ook fijn zijn als er in de nabije toekomst geen contant geld meer is. Het vervelende aan digitaal (in dit geval) is alleen dat het vaak gekraakt kan worden.

  18. Jullie kunnen alleemaal rustig verder dromen..
    want de iphone 5 komt gewoon weer in de zomer, want anders gaat die echt niet verkocht worden want de iphone 4 is zeer goed verkocht, dus iedereen zit met een abbonoment van 1 of 2 jaar !!
    Als je een iphone in januari gaat brengen kloppen die abbo´s niet meer met t verlengen enzo 😉

  19. @Bigbrothers2000: En Samsung per week lol.

  20. Origineel geplaatst door dannyy
    @turbofahrer: Elk jaar is paar weken nadat de nieuwe iPhone is gelanceerd, al gelijk weer geruchten over de volgende generatie.. Dus misschien is er wel rook, alleen het vuur laat wat langer op zich wachten;)Ik vraag me af hoe dit gaat werken. Als ik in de winkel loop en ik bliep een aantal dingen niet af, hoe de winkel dat dan door heeft.. Bij de c1000 bij ons heb je doe het zelf kassa’s. Maar dan krijg je een bonnetje en dan kan je door het poortje, bovendien staat er altijd een medewerker bij om mee te kijken..(1 voor meerdere kassa’s natuurlijk;)) Maar uit je iPhone gaat geen bonnetje komen.. Bovendien is het heel leuk dat je iPhone het straks kan, maar, vooral in nederland/europa, heb je heel weinig winkels waar dit bij toegepast gaat worden. Wat mij betreft wachten ze hier mee tot dat je er echt wat aan hebt..

    Maar als je iphone nu eens een code aantoont? Die een code lezer dan moet zien, en dan weet wat je gekocht hebt. Zou dat niet lukken?

  21. Mijn moeder heeft een aantal jaren terug met zon test mee gedaan voor de C1000, kreeg ze zo’n toen nog helemaal moderne telefoon omdat ze een vaste klant was, en dan moest ze daarmee betalen. Het is ook bij en test geweest want er is nogsteeds niets. Maar aangezien Apple alles populair maakt bij andere telefoon fabrikanten, kan het dat als Apple zich hiermee bezig gaat houden er nog best wel leuke dingen kunnen gebeuren 😀 Lijkt me heerlijk, geen gedoe meer met pinpasjes.

  22. Accepteerd u ook iPhone transacties?

  23. @even god has a iphone: Nee. Maar die winkel daar accepteerT ze wel 😉

  24. Ik hoop gewoon dat er een nieuwe ( Foutloze! ) iPhone komt precies wanneer mijn abonnement af loopt. 😛

  25. @danny
    Ik zie genoeg mogelijkheden. De kassamiep die nog steeds alles voor je scant, maar als betaalmiddel houd je je iphone voor een scan apparaat. Of bij een tankstation, een kledingwinkel, parkeerkaartje, bioskaartje. Je iphone er naast houden, dan misschien een pincode op je iphone invullen, daarna akkoord op je phone, en voilà! Betaald!

    Enig nadeel, je iphone wordt steeds uitgebreider, raak je hem kwijt kan je niet meer bellen en niet meer betalen(mocht je echt geen pinpas meer meeneme)….

  26. Weet je wat echt hard zou zijn. 3D spelletjes bij iPhone zonder bril net als 3DS.

  27. Daar gaat onze privacy weer 🙁

  28. Origineel geplaatst door komkommer
    Yes! De iPhone 5! Ik ga hem kopen in januari!

    Weet er iemand of er soms al winkels zijn waar ze reservatielijsten aanleggen voor de iPhone5? En hoeveel zal hij kosten?

    Wat zijn trouwens de verwachte leveringstijden voor de iPhone5? Hopelijk heb ik er direct eentje in januari als hij uit komt!!!

    😉

  29. Geen IPhone 5 maar net zoals de iPhone 3GS (second), dit was ook een vervolg op IPhone 3G generatie.

    Dus waarschijnlijk in Januari een IPhone 4S (second).
    Een editie waarbij het attene probleem is verholpen en bovensntaande nieuweigheidje erin verwerkt.

  30. Origineel geplaatst door komkommer
    Yes! De iPhone 5! Ik ga hem kopen in januari!

    Ik wacht nog even. De iPhone 6 wordt veel beter. En de iPhone 7 nòg beter. Of misschien wacht ik wel op de iPhone 8, want die is net weer iets beter dan de 7.
    En in de tussentijd…..? Heb ik niks.

    Had toch de afgelopen 2 jaar mijn 3G niet willen missen. En over 2 weken krijg ik als het goed is de 4. Kunnen we voorlopig weer even vooruit. En daarna zien we wel weer.

  31. Zielige jongen die komkommer! Heb er best
    wel mee te doen!!

  32. ? Energy drink? Da’s een grote fles bitter Lemon!

  33. Laat ze maar gauw die Nederlandse chip nemen
    Want Us Bin zuunig dus die mot wel veilig zijn

  34. Origineel geplaatst door Lobmans
    Origineel geplaatst door komkommerYes! De iPhone 5! Ik ga hem kopen in januari!Weet er iemand of er soms al winkels zijn waar ze reservatielijsten aanleggen voor de iPhone5? En hoeveel zal hij kosten?Wat zijn trouwens de verwachte leveringstijden voor de iPhone5? Hopelijk heb ik er direct eentje in januari als hij uit komt!!!

    Er zijn nog geen reserveringslijsten. De winkeliers moeten eerst nog van de oude Iphone 4 af omdat die veel productiefouten hebben. En die zou niet verkocht worden wanneer ze nu al de Iphone 5 reserveren

  35. @komkommer: Tjeetje!!! Zijn jullie 11 jaar of iets. Ga snel naar de Efteling , daar geloven ze ook nog in sprookjes. Whaahaha

  36. Mijn God, wat een onzinnig gezever over de volgende versie iPhone… Nu even on-topic:

    Interessant daarbij is dat de controle niet langer in handen van alleen de toestelmakers ligt, maar dat de operators ook een voet tussen de deur hebben qua toepassingen.

    En wij, gebruikers, hebben die nog enige controle over wat onze mobiele apparaat communiceert?

  37. Natuurlijk werken ze al aan de opvolger, denk je dat ze die werknemers even werkloos gaan stellen??
    Maar daar doen ze natuurlijk heel lang over, tussen iPhone 3G en 4 zat ook 2 jaar tussen! Buiten die 3Gs die juist maar een update is!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.