apple-ny-upper-east-side-interior

‘Apple Stores krijgen luxere uitstraling’

De Apple Stores krijgen een luxere uitstraling, met minder producten en minder zichtbare verpakkingen. Jony Ive en Angela Ahrendts hebben hierbij samengewerkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De Apple Store ziet er al behoorlijk luxe uit ten opzichte van andere computerwinkels, maar vanaf juli wordt de luxefactor nog eens extra opgevoerd. Dan zullen de eerste resultaten zichtbaar worden van de samenwerking tussen Apple’s designbaas Jony Ive en hoofd retail Angela Ahrendts. Beiden hebben een plan gemaakt om de Apple Stores te vernieuwen, waarbij de nadruk zal liggen op luxe. Ook de verpakking van producten wordt mooier.

apple-ny-upper-east-side-interior

uppereastside_apple_store

Dat zegt het Japanse blog Macotakara, dat regelmatig opvallende insider-nieuwtjes op het spoor komt. Apple’s verpakkingen zullen in de toekomst voornamelijk wit zijn. Hoe het eruit komt te zien, is al af te lezen aan de pas geopende Apple Store Upper East Side, in New York. Verpakkingen hangen niet langer in het zicht, maar verschijnen pas als je aan een hendel trekt. Er gaat dan een lade open, waar je de gewenste producten uit kunt pakken.

apple-store-ues-kast-met-hoofdtelefoons

apple-store-hoesjes-voorraad

Het aantal producten gaat waarschijnlijk wel iets omlaag, waarbij de nadruk komt te liggen op kwalitatief hoogwaardige producten. In de nieuwe Apple Store in New York is gekozen voor grote kunstwerken aan de muur en houten kasten voor de accessoires. Of die stijl ook in de nieuwe Apple Stores te zien is, is nog even afwachten. Kleine veranderingen zijn al sinds april te zien, bijvoorbeeld hoekjes waar je even kunt gaan zitten.

De winkel aan de Upper East Side heeft trouwens ook een heuse bankkluis, maar die is niet speciaal aangebracht voor de gouden Apple Watch. De kluis zat er al in, omdat de Apple Store is gevestigd in een voormalig bankgebouw.

apple-store-ues-bankkluis

Afbeeldingen via AppleInsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2015, 21:10
Categorie Apple
Onderwerpen angela ahrendts, apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.