Apple Store-pionier Ron Johnson officieel weg bij Apple

Senior vice president Ron Johnson stopt vandaag officieel bij Apple. Hij was vooral bekend om de Apple Store, een officiële winkelketen voor Apple-producten.

Ron Johnson vertrekt vandaag officieel bij Apple. Dit komt niet als een verrassing: in juni liet de Apple-topman al weten dat hij vanaf 1 november ging stoppen, om winkelketen JC Penney te leiden. Vanaf vandaag is zijn foto ook niet meer te vinden op Apple’s website. Johnson was voor lange tijd senior vice-president retail bij Apple. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de Apple Store, officiële Apple-winkels verspreid over de hele wereld. Wie hem zal opvolgen is nog niet duidelijk.

In Nederland zelf is er geen Apple Store te vinden. Hier zul je voor Apple-producten moeten gaan naar Apple Premium Resellers, die moeten voldoen aan een aantal speciale voorwaarden. Wel zijn er geruchten dat er op het Leidseplein in Amsterdam een Apple Store zal openen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2011, 10:46
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.