Apple Music albums

Apple Store-medewerkers krijgen 9 maanden Apple Music als kerstcadeau

Apple geeft medewerkers van de Apple Store 9 maanden Apple Music cadeau. Eerder kregen ze al urBeats oordopjes.

Apple heeft een extra kerstcadeautje voor de medewerkers van de Apple Store: ze krijgen 9 maanden gratis toegang tot Apple Music. Dat komt mooi uit, want eerder kregen ze al urBeats oordopjes als kerstgeschenk.

Apple Music albums

Je zou misschien denken dat eigen medewerkers het hele jaar gratis gebruik kunnen maken van allerlei eigen diensten en producten, want ze hebben die kennis immers nodig om hun werk goed te kunnen doen. Maar zo werkt het niet bij Apple. Met 110.000 medewerkers, waarvan bijna 60.000 werkzaam in de Apple Stores wordt een kerstcadeautje al snel een miljoenengeschenk. Ongeveer de helft van die Apple Store-medewerkers is werkzaam in de VS, de rest daarbuiten. De cadeautjes die Apple aan het personeel geeft zijn daarom vaak beperkt tot simpele accessoires. Vorig jaar kregen ze een rugzak cadeau.

Beats urBeatsiTunes-baas Eddy Cue maakte persoonlijk bekend dat de medewerkers later deze maand gratis toegang krijgen tot Apple Music, een half jaar langer dan de 3 maanden proeftijd die normale klanten krijgen. De medewerkers krijgen een code toegestuurd waarmee ze onbeperkt toegang krijgen tot alle muziekfuncties. Vorig jaar kwamen de cadeau gegeven rugzakken al snel op eBay terecht. Dat zal dit jaar minder snel gebeuren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2015, 9:23
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, kerst

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.