apple-store-winkelmandje

Apple verlaagt minimumprijs voor gratis levering online Apple Store

Je hoeft in de Apple Store voortaan maar 40 euro te bestellen om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Apple biedt in de online Apple Store voortaan sneller gratis verzending. Vroeger moest je meer dan 119 euro uitgeven in de online winkel om in aanmerking te komen voor gratis verzending, maar dit minimumbedrag is verlaagd naar 40 euro. Goed nieuws voor iedereen die maar een paar accessoires in de online Apple Store wil bestellen.

Apple Store verzendkosten

Met het verlaagde minimumbedrag voor gratis verzending kun je bijvoorbeeld een leren iPhone 6-hoesje of Smart Case voor de iPad bestellen zonder bijkomende bezorgkosten. Er zijn met het nieuwe bedrag overigens nog wel een paar bekende accessoires die net buiten de boot vallen: een Smart Cover voor de iPad kost bijvoorbeeld 39 euro en komt net niet in aanmerking.

In de Amerikaanse Apple Store zijn de voorwaarden voor verzendkosten zelfs nog iets klantvriendelijker gemaakt. Amerikanen betalen namelijk helemaal geen verzendkosten meer bij online bestellingen. Eerder moest je in de VS meer dan 50 dollar betalen om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

De verandering in de online Apple Store is goed nieuws voor online kopers, maar Apple wijkt hiermee wel nog steeds af van veel andere webshops. Op veel plekken worden op het moment namelijk nooit verzendkosten meer gerekend. Ook in de iCulture Shop betaal je geen verzendkosten.

Door de vereisten voor gratis bezorging nu te verlagen, lijkt Apple zich alvast voor te bereiden op de feestdagen. De komende weken zullen er immers een hoop cadeaus voor Sinterklaas worden besteld – en de kerstdagen staan ook voor de deur. We rekenen daarnaast op een Black Friday-actie in de online Apple Store op 28 november. Hoewel Black Friday voornamelijk een Amerikaanse feestdag is, had Apple afgelopen jaren ook acties in de Nederlandse Apple Store.

Tipgever: Raymon

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2014, 17:09
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.