Apple Store gaat iPhone-betaalsysteem Payleven verkopen

iPhone-betaalsysteem Payleven zal binnenkort ook in de Apple Store worden verkocht. Dit liet Payleven weten aan The Next Web.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PaylevenHet iOS-betaalsysteem Payleven is binnenkort te koop in Apple Stores. Op deze manier wil de maker het makkelijker voor gewone consumenten maken om de slimme paslezer te kopen. Door de paslezer van Payleven met Bluetooth aan je iPhone te koppelen, kun je via je pinpas betalingen maken die door een bijbehorende app worden verwerkt. Een volledige kassa is hierbij niet nodig. Eerder verkocht Apple al Square, een Amerikaans betaalsysteem.

Eerder maakte Payleven al bekend dat het apparaat door particulieren in Nederland gekocht kan worden. Payleven vertelde over de samenwerking met Apple in een interview met The Next Web. De verkoop van het betaalsysteem zou voor Apple interessant zijn wegens de kennelijk hoogwaardige beveiliging en omdat hij in veel Europese landen beschikbaar is. Naast Nederland is Payleven ook te gebruiken in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Polen.

Payleven verkoopt de pinpaslezers in een eigen webshop al voor 99 euro inclusief BTW. Van abonnementskosten is geen sprake, maar bij iedere betaling met Payleven moet je wel 2,75 procent van het bedrag inleveren.

De Payleven-paslezer staat inmiddels in de Apple Store. Hij kost daar wel iets meer: Apple verkoopt hem voor €129,95. Inmiddels is de prijs verlaagd naar €79,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2013, 8:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple store, betalen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.