Apple Store-fun: ook medewerkers van Apple zijn gewoon mensen

Ook medewerkers van Apple zijn maar gewoon mensen. Enkele dagen geleden werd een Tumblr-blog opgericht voor foto's van Apple Store-medewerkers en fans van Apple die 'planken' in of voor een Apple Store.

apple store plankingEnkele dagen geleden werd bekend dat ‘planking’ in Australië een echte hype is geworden. Na een ongeval in het land werd deze term ook in andere landen bekend doordat het uitgebreid in het nieuws was te zien.

Dat ook medewerkers van de Apple Store maar gewoon mensen zijn, blijkt wel uit het Tumblr-blog dat sinds 5 dagen bestaat. Op dit blog worden foto’s gepost van iPlankers: Apple Store-medewerkers en fans van Apple die in of voor een Apple Store ‘planken’.

Voor wie nog niet bekend is met de term planking:

Planking (ook wel The Lying Down Game of planken) is een internetmeme waarbij men op de buik zo gestrekt mogelijk roerloos op de grond gaat liggen, met de armen langs het lichaam en het hoofd richting de grond. Om vervolgens letterlijk als een plank doodstil te blijven liggen. Men laat zich in die positie fotograferen en deze foto wordt via sociaalnetwerksites verspreid.

apple store plankingHet blog roept Apple Store-medewerkers en fans op om hun foto’s op te sturen. Meer foto’s: Apple Store planking


Via The Next Web

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 14:10
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple store, opmerkelijk

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.