Trubador: handsfree iPad-case voor muzikanten

De Trubador is een iPhone-case, gericht op muzikanten. Met deze case kun je je iPad om je nek hangen met bijvoorbeeld een gitaarband, zodat je op het scherm kunt kijken en de handen vrij hebt voor je muziekinstrument.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

trubador ipad caseAls je muzikant bent, heb je het probleem dat je niet gelijktijdig een iPad kunt vasthouden en een instrument kunt bespelen. Gelukkig zijn er altijd mensen die tegen zo’n probleem aanlopen en dan zelf een oplossing verzinnen. De Trubador is bedoeld voor muzikanten en is via Kickstarter te bestellen. De doelgroep zijn muzikanten en specifiek gitaristen; vandaar dat er is gezorgd dat je de case aan je gitaarband kunt vastmaken met een standaard strap button, zoals je die ook op gitaarbehuizingen vindt (zie afbeelding hieronder).

guitar strapHet scherm staat bij de Trubador onder een hoek, zodat je tijdens het muziek maken de noten goed kunt aflezen. Maar er is meer mogelijk, want als je na afloop van je optreden op je hotelkamer naar een filmpje wilt kijken, kun je de Trubador ook als videostand op je nachtkastje zetten.

De Trubador is een relatief nieuw Kickstarter-project en heeft nog maar 26 supporters gevonden. Het doel is om 15.000 dollar in te zamelen in de komende twee maanden, zodat de eerste productieronde van start kan gaan. Als je 40 dollar of meer betaalt krijg je de case rond de zomer in huis, als tenminste de doelstelling wordt gehaald.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 14:43
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, iPhone, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.