Apple-Store-Den-Haag8-iCulture

Dit is de Apple Store Den Haag van binnen (foto’s)

De stickers zijn van de Apple Store in Den Haag verwijderd, waardoor we eindelijk een kijkje in de nieuwste winkel mogen nemen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nog maar één dag en de Apple Store in Den Haag zal dan toch eindelijk de deuren openen. We hebben jullie eerder al uitgebreid klaargestoomd voor deze feestelijke opening en er zijn nog maar weinig feiten die we nog niet weten. Behalve één cruciaal detail: hoe ziet de Haagse Apple Store er eigenlijk van binnen uit? Schuttingen en raamstickers hebben tot nu toe de ramen van het pand altijd bedekt, waardoor we nog geen één kijkje in de winkel konden nemen. Tot vandaag. De stickers zijn vannacht van de ramen verwijderd, waardoor we eindelijk weten hoe Nederland’s volgende Apple Store eruitziet.

Apple-Store-Den-Haan5-iCulture

We zijn vanmorgen naar de Haagse Passage gesneld om jullie een eerste kijkje in de Haagse Apple Store te bieden. Hoewel de winkel tot zaterdagochtend 10:00 uur gesloten blijft, is een groot deel van de binnenkant nu al via de ramen te bekijken.

Apple-Store-Den-Haag3-iCulture

Apple-Store-Den-Haag6-iCulture

Apple-Store-Den-Haag8-iCulture

Apple-Store-Den-Haag1-iCulture

Apple-Store-Den-Haag2-iCulture

We hebben een flinke tijd op de Apple Store in Den Haag gewacht. Al in 2012 ontdekte iCulture dat de eerste plannen voor de Apple Store waren gemaakt, waarna we het geruchtencircuit goed in de gaten hielden. Zo hoorden we uiteindelijk dat het Haagse pand in augustus al de deuren zal openen. De afgelopen week ging het nieuws rond de Apple Store in een stroomversnelling. Apple bevestigde onze geruchten over een augustusopening en beloofde op 9 augustus een feestelijke opening. Vervolgens werd de omheining, die de winkel tijdenlang heeft omsingeld, eindelijk verwijderd. Nu zijn zelfs de stickers van de ramen gehaald en is de winkel er helemaal klaar voor.

Apple-Store-Den-Haag4-iCulture

Apple-Store-Den-Haag7-iCulture

Kom ook! Of volg onze reportage!

Op zaterdag 9 augustus zal de Apple Store in Den Haag worden geopend. De eerste mensen staan waarschijnlijk vannacht al in de rij. Kom je ook? Dan kun je nu alvast voorbereiden op het grote feest door onze survivalgids te lezen. Maar thuisblijvers hoeven zich geen zorgen te maken: wij zijn uiteraard ook bij de opening aanwezig en zullen op zoveel mogelijk manieren de festiviteiten vastleggen.

De eerste wachtenden zitten in de rij

iCulture-lezer Joost van den Akker zit alvast samen met andere wachtenden in de rij. Ze hoeven het maar 17 uur vol te houden.

Apple Store eerste wachtenden

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2014, 17:10
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store den haag

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.