apple_store_brussel

Apple zoekt personeel voor Apple Store Brussel

Apple is op zoek naar personeel voor de Apple Store in Brussel. Daarmee heeft Apple de komst van de Belgische winkel bevestigd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple_store_brusselApple is op zoek naar medewerkers voor een Apple Store in Brussel. De vacatures bevestigen eerdere geruchten over een Belgische Apple Store: afgelopen maand werd beweerd dat de Apple Store in Brussel in het najaar van 2015 zal openen.

Er wordt gezocht naar een Business Leader, Business Manager, Business Specialist, Expert, Genius en een Inventory Specialist. De nieuwe medewerkers gaan volgens Apple allemaal aan de slag in het Belgische Brussel. Opmerkelijk, aangezien Apple de komst van deze winkel nog niet officieel heeft bevestigd. In de vacaturetekst wordt expliciet naar de nieuwe winkel verwezen.

De Apple Store in Brussel zal zich volgens eerdere berichten vestigen in een toekomstig gebouwencomplex. Daar zal Apple de ruimte delen met een aantal andere bedrijven. Boven de winkelruimte wordt 14.000 vierkante meter aan woningen gebouwd. De bouwvergunning werd door vastgoedgroep Prowinko begin 2012 al aangevraagd.

belgie-vacatures-apple-store

Het is een roerige tijd voor Apple-winkels in Brussel. Afgelopen maand sloot Apple-reseller Easy M-Store nog de deuren, nadat ze in oktober voor de zoveelste keer werden overvallen. Twee keer ging het om gewapende berovingen.

De komst van nieuwe Apple Stores lekt vaak naar buiten via Apple’s vacaturesite. Afgelopen jaren werd er ook naar personeel gezocht voor de Apple Store Amsterdam, Apple Store Haarlem en Apple Store Den Haag voordat de winkels door Apple werden onthuld.

Bedankt voor de tip, Bram!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2015, 21:25
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, belgisch, brussel

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.