Preso.tv iPhone iPad presentaties chatten

Nederlandse app Preso.tv laat je chatten over Powerpoint-presentaties

De Nederlandse iPhone- en iPad-app Preso.tv maakt presentaties interactief. Je kan Powerpoint- en Keynote-presentaties volgen en meechatten.

Preso.tv iPhone iPad presentaties chattenDe Nederlandse iPhone- en iPad-app Preso.tv maakt presentaties voortaan een stuk interactiever. Met de applicatie kon je al PowerPoint– en Keynote-presentaties bedienen op een computer en alle telefoons en tablets die inloggen op de presentatie. Nu kunnen de presentatievolgers ook een stapje verder gaan. Dankzij een nieuwe update kunnen mensen in de zaal chatten over de presentatie.

De chatfunctie komt meteen in beeld als je inlogt op een presentatie. Iedereen in een straal van vijf kilometer kan de presentaties zien en erop inloggen met de juiste code. Als deelnemer zie je het bladeren van de presentator en volg je ook de zoombewegingen die diegene maakt. De presentator op zijn beurt ziet natuurlijk ook de reacties die in de groep worden gegooid.

Preso.tv zoomen en streamen iPhone Preso.tv iPhone bladeren door pagina's

In mei dit jaar constateerden we al dat Preso.tv een lekker eenvoudige applicatie is voor presentaties. De presentator haalt zijn document uit Dropbox, Google Drive of Box, deelt de presentatiecode en kan beginnen met presenteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2014, 12:27
Categorie Apps
Onderwerpen keynote, powerpoint, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.