God of Light iOS

Puzzelgame God of Light is Apple’s gratis App van de Week

Zoek je nog wat om mee te puzzelen dit weekend? Apple heeft het puzzelspel God of Light uitgeroepen tot gratis App van de Week.

God of Light iOSApple heeft het puzzelspelletje God of Light uitgeroepen tot App van de Week. Deze in februari verschenen game kost normaliter €1,79, maar is dankzij de App van de Week-actie de komende zeven dagen gratis te downloaden.

Je moet in God of Light lichtstralen afbuigen, om zo alle bloemen op het scherm te raken. Toen we de game begin dit jaar speelden, ontdekten we dat hij lang niet altijd aanvoelt als een puzzelspel:

Nee, het is soms meer een ontspanningstherapie. En dat komt door de muziek. Daar tekende UNKLE voor, een elektronische formatie die een geweldig diep new-age geluid aan God of Light heeft gegeven. Die werkt verslavend en verlichtend voor dit verder niet al te memorabele, maar wel prachtige puzzelspel.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag vaak een nieuwe App van de Week. Je kunt er daarom op rekenen dat God of Light in elk geval tot en met donderdag 11 december gratis in de App Store staat. Overigens zijn de in-app aankopen van het spel niet verdwenen. Je kunt nog steeds tegen betaling sneller levels ontgrendelen. Dat voelt echter op geen moment als een verplichting: je slaat dan immers delen van het spel over, terwijl de lol juist zit in het uitspelen van iedere puzzel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2014, 10:11
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.