brussel-apple-store-1

Apple Store Brussel: opening op 19 september steeds waarschijnlijker

Er zijn nieuwe aanwijzingen dat de Apple Store Brussel op 19 september opent. Een officieel document noemt de datum van zaterdag 19 september en het adres aan de Gulden Vlieslaan 26-28 in Brussel.

brussel-apple-store-1
De eerste officiële Apple Store in België gaat op 19 september open. Dat blijkt uit een nieuw opgedoken document (hieronder te bekijken), waarin als openingsdatum zaterdag 19 september wordt genoemd. Het document bevat ook het adres van de Brusselse Apple Store, aan de Gulden Vlieslaan 26-28. Eerder schreven we op iCulture al over een openingsdatum op 19 september, op basis van informatie van de Belgische krant Le Soir.

Het document dat nu is opgedoken betreft officiële informatie, die echter nog niet is terug te vinden in de openbare Kruispuntbank van Ondernemingen.

AppleStoreBXL

Dat er aan de Gulden Vlieslaan in Brussel een Apple Store wordt gevestigd, staat overigens al als een paal boven water. Apple heeft al bevestigd dat er een Belgische Apple Store komt. Er wordt al maanden gewerkt aan het gereedmaken van het pand, dat de afgelopen maanden was afgeschermd door zwarte schuttingen. De afgelopen tijd zijn die schuttingen vervangen door zwart plastic en arriveren er regelmatig materialen voor het interieur, zoals op bijgaande foto’s blijkt. De verbouwing van de winkel startte afgelopen februari al en sinds vorig jaar december is Apple al op zoek naar personeel, dat eerst ingewerkt zal moeten worden.

Apple Store Wi-Fi werkt al

Er is nog een extra bewijs dat er op de Gulden Vlieslaan 26-28 een Apple Store komt. Het lokale Wi-Fi-netwerk blijkt aan aanwezig en is te gebruiken.

De datum van 19 september is precies één dag nadat volgens geruchten de verkoop van de iPhone 6s van start gaat. Toch achten we de kans klein dat op 19 september de nieuwe iPhones al meteen in Brussel verkrijgbaar zullen zijn. Nederland en België zitten meestal in de tweede golf landen voor de verkoop van iPhones.

Tip @ kboiiiiiii, foto’s via iCulture-tipgever Maxime, met dank!

brussel-apple-store-2

apple-store-brussel-5

apple-store-brussel-4

apple-store-brussel-3

apple-store-gulden-vlieslaan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2015, 14:32
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple store, brussel

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.