Apple Store Amsterdam, buitenaanzicht Leidseplein

Apple Store Amsterdam organiseert workshops voor startups

De Apple Store Amsterdam organiseert eind mei twee startup-evenementen over technologie en retail. Luister naar de ervaringen van jonge startup-ondernemers en steek er wat van op!

Apple Store Amsterdam, buitenaanzicht Leidseplein

Eind mei vindt Startup Fest Europe plaats. Tim Cook komt er speciaal voor naar Amsterdam. Maar ook de Apple Store doet mee: er zijn twee workshops voor startups gepland, waar je gratis naartoe kan.

Startups bij Apple Store Amsterdam

De evenementen vinden plaats in Apple Store Amsterdam, toevallig een van de favoriete Apple Stores van Tim Cook.

Er zijn twee events: eentje over technologie en een andere over retail.

Meet the Startups: Technology
Hoe run je een innovatief bedrijf in een wereld waarin de technologie constant verandert? Maak kennis met onze gastsprekers Alexander (Blendle), Maarten (o.a. Quote en Big Solar), Alex (WE ARE Pi) en Lonneke (Finaps) en ontdek hoe je technologie kunt inzetten om je bedrijf met succes te runnen. Ze vertellen welke best practices en vaardigheden nodig zijn om een sterke technologische basis te leggen.

Dit event vindt plaats op dinsdag 24 mei om 17:00 uur.

Meet the Startups: Retail
Wat betekent het om je eigen winkel te openen? Maak kennis met Camiel (Ace & Tate), Martijn (Ko) en Ruud (SEOshop) en ontdek hoe je met succes een bedrijf begint: begin klein, maak grote plannen. Leer welke best practices en vaardigheden nodig zijn voor een sterke basis, zowel sociaal en financieel als innovatief.

Hiervoor kun je op 23 mei om 17:00 uur terecht in de Apple Store Amsterdam.

Startups in Apple Store Amsterdam

Apple organiseert regelmatig workshops en andere evenementen in de winkel. Soms ga je daarbij zelfs de winkel uit; zo is er eind mei ook een fotowandeling op de grachten van Amsterdam. De evenementen zijn bijna altijd gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven. Tijdens de zomermaanden organiseert Apple ook regelmatig workshops voor kinderen, zodat ze tijdens de zomervakantie iets nieuws kunnen leren (en hopelijk een Mac of iPad willen hebben).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2016, 13:40
Categorie Apple
Onderwerpen amsterdam, apple store, startup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.