Apple CEO Tim Cook dol op Apple Store Amsterdam

Apple CEO Tim Cook is dol op de Apple Store Amsterdam. Dat blijkt uit een geverifieerd account dat Cook aanmaakte op de website Fancy, een tegenhanger van Pinterest.

apple store amsterdam fancyDe Apple Store in Amsterdam is één van de zeven dingen waar Tim Cook blij van wordt. De Nike Lunar TR+ hardloopschoenen vallen ook in de smaak en voor een P5 triatlonfiets van Cervélo mag je Cook ’s nachts wakker maken. Het is af te lezen uit een geverifieerd account bij de online dienst Fancy, die Tim Cook onlangs opende. Cook heeft al 125.000 volgers bij de dienst, die kan worden gezien als een variant op Pinterest. De Amsterdamse Apple Store was de tweede favoriet die Cook meteen na de triatlonfiets toevoegde. Overige favorieten: de Taimu-bergen in China en de Havasu-watervallen in Arizona.


De man die in 2011 een salaris van 376 miljoen dollar mee naar huis nam droomt bovendien van een modern ontworpen huis met zwembad. Mocht je nog op zoek zijn naar een verjaardagscadeautje, dan zal het Fuchsia Panerai-horloge van Blaken in de smaak vallen. De voorkeur voor Nike-sportschoenen heeft er misschien mee te maken dat Cook in de raad van bestuur bij Nike zit.

Cook werd in juli lid van de nieuwe favorietendienst Fancy. Net als bij Twitter worden de accounts van bekende mensen geverifieerd. Cook is niet onder zijn eigen naam actief op Twitter. Collega Phil Schiller is dat wel onder de naam @pschiller en tweet op onregelmatige basis over favoriete muziek en boeken. Ook was Schiller actief op Instagram, maar stopte ermee toen de Android-app beschikbaar kwam. Fancy heeft uiteraard ook een iPhone-app.

tim-cook-fancy

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.