Tim-Cook-Boxworks

Kaarten voor Tim Cook op #StartupFestEU nu te bestellen

De kaarten voor de presentatie van Tim Cook in Nederland zijn nu te bestellen. Lees alle details hoe je hierbij aanwezig kunt zijn, zodat je Tim Cook in levenden lijve kunt ontmoeten.

Tim Cook komt naar Nederland, zoals je eerder al op iCulture kon lezen. Kaarten voor de presentatie zijn vanaf nu te bestellen. Wil je erbij zijn, dan moet je snel zijn, want de verwachting is dat het evenement ondanks de forse prijs van €1250 snel is uitverkocht. De presentatie van Tim Cook vindt plaats op het openingsfeest op 24 mei 2016 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Tim-Cook-Boxworks

Hier kun je kaarten bestellen

Toegangsprijs:
€1250 voor gewone bezoekers
€200 voor startups

Tim Cook komt naar Startup Fest Europe, dat van 24 tot en met 28 mei plaatsvindt op diverse plekken in Nederland. Ondernemers, investeerders, bedrijven en wetenschappers kunnen tijdens diverse evenementen met elkaar in contact komen. Startup Fest Europe is niet één grote conferentie, maar een reeks van 25 evenementen die door verschillende partijen worden georganiseerd.

Prins Constantijn van Oranje is voorzitter van Startup Fest Europe, terwijl Neelie Kroes vanuit haar rol als hoofd van StartupDelta, probeert om innovatieve startups naar Nederland te halen. Tijdens de sessies op Startup Fest Europe zijn nog meer interessante kopstukken uit de industrie te beluisteren, zoals Jack Ma (oprichter en CEO van het Chinese megabedrijf Alibaba), Travis Kalanick (co-founder en ceo van Uber) en Pieter van der Does (co-founder van Adyen). Vanuit de politiek zijn onder andere Andrus Ansip (vice-voorzitter van de Europese Commissie) en Mark Rutte (minister-president) aanwezig. Sponsors zijn onder andere Deloitte, Google, Rabobank, Shell en Ziggo.

Startup Fest Europe ook voor jongeren en studenten

Niet alle evenementen tijdens Startup Fest Europa zijn gericht op mensen-in-pak. Er zijn ook leuke events gericht op jongeren en studenten. Voor de jongeren zijn er lokale CoderDojo’s, waarbij jonge ontwikkelaars aan de slag gaan om maatschappelijke problemen op de lossen. In Utrecht is een Campus Party gepland, waar duizenden studenten zullen kamperen en een week lang 24 uur per dag kunnen kennismaken met grote namen uit de technologiewereld.

Tipgever: Adam

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2016, 16:31
Categorie Apple
Onderwerpen nederland, startup, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.