Alternatief voor Apple's leren iPhone 15 hoesje gelekt

Reacties voor: ‘Apple wil stoppen met leren iPhone-hoesjes’

Een opmerkelijk gerucht wordt gemeld door twee bronnen: Apple zou dit jaar geen leren hoesjes meer uitbrengen voor de nieuwe iPhones. Mogelijk stapt Apple over op een ander soort materiaal. Is dit het materiaal dat Apple gaat gebruiken?
Lees het complete artikel → ‘Apple wil stoppen met leren iPhone-hoesjes’
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Gelukkig zijn plastic en kunst rubberen hoesjes zowel milieutechnische als ethische verantwoord.

  2. DIe leren blijven het mooist maar gaan veel te snel kapot eigenlijk.

  3. Ach ja, er zullen genoeg andere bedrijven zijn die in het ‘gat’ springen. Op deze manier kan Apple deugen en heeft de consument toch nog een leren hoes.

  4. Ik ben er ook mee gestopt ondanks ze erg mooi zijn. De randen aan de voorkant slijten te snel waardoor ook zichtbaar wordt dat het ‘lederen’ hoesje bestaat uit een minuscuul dun laagje leer wat op kunststof is geplakt.
    Alternatief? Het Apple siliconen hoesje is te stroef voor in je broekzak. Gebruik nu het kunststof MacSafe hoesje. Op het lelijke MacSafe logo na perfect en slijtvast.
    Allemaal luxeproblemen 😎

  5. Op zich niet een onlogische keuze, met het oog op milieu, dier vriendelijk en hergebruik. Net als in de Automotive, worden vaak gerecyclede stoffen gebruikt, zoals petflessen, kunstleer gebruikt, goed bezig zou ik zeggen.

  6. (Red.) Artikel bijgewerkt met afbeeldingen van het mogelijke alternatief voor echt leer van Apple.

  7. Ik vind het materiaal een beetje op Alcantara lijken, een op suede lijkend soort kunststof dat al lang bijvoorbeeld voor autostoelen, meubels en kleding wordt gebruikt. En ook voor telefoonhoesjes, Samsung heeft het bijvoorbeeld ook een tijdlang gebruikt voor hun officiële hoesjes, en talloze andere fabrikanten van telefoonhoesjes gebruiken het ook.

  8. Apple heeft voor de iPhone 14 Pro Max, ook geen bookcase uitgebracht.. Een beetje vreemd vind ik dat wel, want ik wil graag een boekje en die moet ik nu dus kopen bij een andere fabrikant. Maakt mij niet uit maar moet voor Apple toch gek voelen zou je denken.

  9. Ben gestopt met Apple hoesjes vanwege de beroerde kwaliteit. Zowel die silicone case als de leren case worden snel lelijk en beschermen ook nog eens matig tegen vallen. Hopelijk wordt dit dan wel een goede case, maar ik betwijfel het. Genoeg andere fabrikanten met betere cases voor minder geld.

  10. Ik vind het prima dat ze er mee stoppen. Ga wel ergens anders kijken. Daar waar de Apple leren hoesjes jarenlang uitblonken in degelijkheid en “mooi verouderen” wordt mijn huidige iPhone 14 pro apple leren hoesje erg snel vies, plakkerig, beschadigd en ronduit lelijk. Zeer matige kwaliteit. Na een half jaar al plekken (met name de randen) waar alle kleur van het leer verdwenen was.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.