Apple stelt nieuwe iOS 4.2 GM voor iPad aan ontwikkelaars beschikbaar

Zoals verwacht heeft Apple vanavond een tweede GM van iOS 4.2 aan ontwikkelaars vrijgegeven.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

ios 4.2 ipadEerder vandaag berichtten wij over de Wi-Fi-problemen in iOS 4.2 GM voor de iPad. Deze problemen zorgden ervoor dat de verbinding op de iPad met het draadloze netwerk na enkele minuten wegviel. Naar verwachting zouden deze verholpen worden met een tweede Gold Master (GM). Apple heeft vanavond dan ook een nieuwe Gold Master (build 8C134b) speciaal voor de iPad aan ontwikkelaars vrijgeven.

De bijgewerkte GM is voor ontwikkelaars beschikbaar in het iOS Dev Center en is zo’n 551 MB groot. Alleen de iPad-versie is geüpdatet, de versies voor de iPhone- en iPod touch-modellen zijn nog de eerste GM (8C134), die op 1 november werd vrijgegeven.

Eerder vanavond stelde Apple ook de iTunes 10.1-update beschikbaar, die nodig is om iOS 4.2 op de iPad, iPhone en iPod touch te kunnen installeren. Volgens MacStories wil Apple de tweede GM zo snel mogelijk testen en zou de definitieve versie van iOS 4.2 mogelijk al volgende week beschikbaar kunnen komen. Als we de Griekse website iPhoneHellas (die vaker lanceringsdata correct wist te voorspellen) mogen geloven komt de update al aanstaande dinsdag, 16 november.

Tipgever: Mike

Reacties: 46 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.