iPhoneclub-borrel België: vanavond om 20:00 uur in café Vooruit in Gent

De iPhoneclub-borrel België vindt vanavond 13 november 2010 plaats in Gent. Vanaf 20:00 uur ben je welkom café Vooruit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub borrelZoals we al eerder hadden aangekondigd is er vanavond een iPhoneclub-borrel in het Belgische Gent. Problemen met de website (zie artikel Serverproblemen) zorgden ervoor dat we er de afgelopen dagen nauwelijks aan toekwamen om een geschikte locatie te vinden, maar we hopen dat jullie daar begrip voor hebben. We hebben gekozen voor het bekende café Vooruit, wat door veel Belgische iPhoneclub-bezoekers warm is aanbevolen.


Iedereen met een iPhone, iPad, iPod touch (of plannen om er eentje te kopen) is vanaf 20:00 uur (eerder mag ook, maar wij zijn zelf om 20:00 uur aanwezig) van harte welkom, ook als je je eerder niet hebt aangemeld. Het idee is dat we in een ontspannen sfeer een biertje (of frisdrank) gaan drinken. Het maakt niet uit of je een kwartiertje langskomt, of twee uur blijft plakken. Er is geen programma met activiteiten; het gaat erom kennis te maken met andere gebruikers en ontwikkelaars, ervaringen uit te wisselen en er gewoon een gezellige avond van te maken. In het hele café is gratis Wi-Fi, dus reden te meer om gezellig kennis te komen maken met andere Belgische en Nederlandse iDevice-enthousiastelingen.

Meer dan 100 mensen hebben zich aangemeld na onze eerdere oproep. Er is geen aparte zaal gehuurd, dus sluit je gewoon aan bij een (grote) groep iPhone-geeks en stel je voor aan een willekeurig ander persoon. “Welke apps heb jij geïnstalleerd?”, doet het vast goed als openingszin voor een gezellig gesprek. We vinden het leuk als je ons ook even een handje komt schudden. iPhoneclub-medewerkers zijn te herkennen aan het zwarte iPhoneclub t-shirt.

Partygangers kunnen dit mooi combineren met I Love Techno, dat diezelfde avond later in Flanders Expo wordt gehouden. Dat evenement is al uitverkocht, maar misschien zijn er nog kaarten via Kazapa.be, Zoekertjesweb.be, eBay of Marktplaats.nl te scoren.

Tot vanavond 20:00 uur in café Vooruit in Gent! Zorg dat je iPhone, iPod touch of iPad goed volgeladen is! Vooruit is te vinden aan de Sint-Pietersnieuwstraat 23.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2010, 11:01
Categorie Round-up
Onderwerpen borrel, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.