Bill Graham 7 september

Apple’s Special Event-app en Bill Graham-gebouw zijn klaar voor 7 september

Apple's Special Event-app is bijgewerkt voor het evenement op 7 september. Ook is het Bill Graham-gebouw al opgetuigd met Apple-logo's en -vlaggen, in aanloop naar alle aankondigingen voor het najaar van 2016.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de Special Event-app bijgewerkt voor het evenement op 7 september. Met de app kun je op de vierde generatie Apple TV de aankondigingen van aanstaande woensdag bekijken, als Apple vermoedelijk de iPhone 7 en de Apple Watch 2 onthult. Ook is Apple inmiddels druk bezig om het Bill Graham Civic Center in San Francisco te voorzien van vlaggen en banners.

Het is nog maar drie nachtjes slapen totdat Apple het podium in San Francisco betreedt om de line-up voor dit najaar aan te kondigen. Je kunt alles live volgen via de app, die vorig jaar voor het eerst verscheen:

Apple Events-app met september 2016-evenement.

De los verkrijgbare app is te downloaden door te zoeken naar ‘event’. Deze app verschijnt dan ook niet automatisch op het homescreen van je Apple TV, zoals vroeger het geval was bij de oudere Apple TV’s. Je moet er handmatig naar zoeken. Na installatie kun je de opnames van eerdere evenementen terugkijken en op 7 september om 19:00 uur kun je aanschuiven om live de aankondigingen van Apple te zien.

Apart kanaal op oudere Apple TV’s

Op oudere generaties Apple TV was er altijd een speciaal kanaal voor het kijken van de keynotes. Ook nu is dat weer het geval. Het kanaal is vanaf nu weer beschikbaar, zodat je geen moment hoeft te missen. Je kunt ook de livestream kijken via allerlei andere apparaten zoals een Mac, Windows-pc, iPhone of iPad. We liggen dit uit in ons aparte artikel hieronder.

iPad event Apple TV detail

Ook Bill Graham is er klaar voor
Inmiddels wapperen de Apple-vlaggen op het Bill Graham Civic Center in San Francisco, de zaal waar Apple de afgelopen tijd vaak presentaties geeft. Op de gevel zijn Apple-logo’s te zien.

Bill Graham 7 september

Bill Graham 7 september

Het is waarschijnlijk een van de laatste keren dat Apple hier een presentatie geeft, want in het nieuwe hoofdkantoor (Apple Campus 2) is ook een groot auditorium aanwezig om nieuwe producten aan te kondigen. Eind dit jaar moet het gebouw klaar zijn en begin volgend jaar trekken de eerste medewerkers erin.

Apple-vlaggen op Bill Graham Civic Auditorium

Ben je benieuwd wat Apple gaat aankondigen, dan hebben we alle verwachtingen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet in onderstaande artikelen. Op het Bill Graham-gebouw zijn ook de bokeh camera-effecten te zien, wat wellicht een aanwijzing is dat de iPhone-camera nieuwe functies krijgt, zoals een dubbele lens.

Foto’s gebouw via Mac Generation

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2016, 10:15
Categorie Apple
Onderwerpen event, keynote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.