Apple’s Special Event-app en Bill Graham-gebouw zijn klaar voor 7 september

Apple's Special Event-app is bijgewerkt voor het evenement op 7 september. Ook is het Bill Graham-gebouw al opgetuigd met Apple-logo's en -vlaggen, in aanloop naar alle aankondigingen voor het najaar van 2016.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de Special Event-app bijgewerkt voor het evenement op 7 september. Met de app kun je op de vierde generatie Apple TV de aankondigingen van aanstaande woensdag bekijken, als Apple vermoedelijk de iPhone 7 en de Apple Watch 2 onthult. Ook is Apple inmiddels druk bezig om het Bill Graham Civic Center in San Francisco te voorzien van vlaggen en banners.


Bekijk ook

Zo kijk je op 7 mei de livestream van Apple's iPad-event

Wil jij de livestream van het iPad-event op dinsdag 7 mei volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events, zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Het is nog maar drie nachtjes slapen totdat Apple het podium in San Francisco betreedt om de line-up voor dit najaar aan te kondigen. Je kunt alles live volgen via de app, die vorig jaar voor het eerst verscheen:

Apple Events-app met september 2016-evenement.

De los verkrijgbare app is te downloaden door te zoeken naar ‘event’. Deze app verschijnt dan ook niet automatisch op het homescreen van je Apple TV, zoals vroeger het geval was bij de oudere Apple TV’s. Je moet er handmatig naar zoeken. Na installatie kun je de opnames van eerdere evenementen terugkijken en op 7 september om 19:00 uur kun je aanschuiven om live de aankondigingen van Apple te zien.

Bekijk ook

iPhone 7: alles over dit toestel uit 2016

Wil je alles weten over de iPhone 7? Dan vind je op deze pagina alles over de specs en functies van de iPhone 7. Wat is er verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? En is de iPhone 7 nog steeds een goede keuze?

Apart kanaal op oudere Apple TV’s

Op oudere generaties Apple TV was er altijd een speciaal kanaal voor het kijken van de keynotes. Ook nu is dat weer het geval. Het kanaal is vanaf nu weer beschikbaar, zodat je geen moment hoeft te missen. Je kunt ook de livestream kijken via allerlei andere apparaten zoals een Mac, Windows-pc, iPhone of iPad. We liggen dit uit in ons aparte artikel hieronder.

Bekijk ook

Zo kijk je op 7 mei de livestream van Apple's iPad-event

Wil jij de livestream van het iPad-event op dinsdag 7 mei volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events, zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

iPad event Apple TV detail

Ook Bill Graham is er klaar voor
Inmiddels wapperen de Apple-vlaggen op het Bill Graham Civic Center in San Francisco, de zaal waar Apple de afgelopen tijd vaak presentaties geeft. Op de gevel zijn Apple-logo’s te zien.

Bill Graham 7 september

Bill Graham 7 september

Het is waarschijnlijk een van de laatste keren dat Apple hier een presentatie geeft, want in het nieuwe hoofdkantoor (Apple Campus 2) is ook een groot auditorium aanwezig om nieuwe producten aan te kondigen. Eind dit jaar moet het gebouw klaar zijn en begin volgend jaar trekken de eerste medewerkers erin.

Apple-vlaggen op Bill Graham Civic Auditorium

Ben je benieuwd wat Apple gaat aankondigen, dan hebben we alle verwachtingen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet in onderstaande artikelen. Op het Bill Graham-gebouw zijn ook de bokeh camera-effecten te zien, wat wellicht een aanwijzing is dat de iPhone-camera nieuwe functies krijgt, zoals een dubbele lens.

Bekijk ook

10 hints die je uit de 7 september-uitnodiging kunt aflezen

De uitnodigingen voor het Apple-event zijn inmiddels de deur uit. Traditiegetrouw gaan wij op zoek naar logische en maffe aanwijzingen in de uitnodiging. Dit zijn de 10 hints die wij denken te zien.
Bekijk ook

Dit zijn onze verwachtingen voor vanavond: iPhone 7, Apple Watch 2 en meer

Het nieuwe iPhone-evenement van september staat alweer bijna voor de deur. Wat kun je allemaal van Apple verwachten tijdens het september-event? iPhone 7, Apple Watch 2 en iOS 10: er is genoeg om naar uit te kijken. Hier lees je al onze verwachtingen.

Foto’s gebouw via Mac Generation

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 september 2016 om 10:15
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.