Its not an iPhone Apple Pay

Nieuwe ‘It’s not an iPhone’-reclame gaat over Apple Pay

Apple's nieuwste 'It's not an iPhone' video staat in het teken van Apple Pay. Daarbij komen de nodige grote, Amerikaanse merken voorbij.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Its not an iPhone Apple PayApple reclameserie ‘It’s not an iPhone‘ gaat onverminderd door: zo is er vannacht een nieuwe reclamevideo verschenen. In de advertentie legt Apple wederom uit wat de iPhone zo uniek maakt – ditmaal door de aandacht te leggen op Apple Pay.

De nieuwe reclame laat zien waar je met de iPhone en Apple Pay precies kunt betalen. Daarbij komen een aantal grote merken voorbij, waaronder McDonalds, Subway en Staples.

De video is overigens niet heel erg op Nederlanders en Belgen gericht: Apple Pay is hier op het moment immers nog niet beschikbaar. Apple Pay kan alleen nog maar worden gebruikt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Wanneer we de dienst in Nederland mogen verwachten is nog niet duidelijk. ING verklapte begin dit jaar per ongeluk te werken aan ondersteuning voor Apple Pay.

Apple’s ‘It’s not an iPhone’-campagne begon in juli dit jaar. Door de nadruk te leggen op wat een iPhone precies onderscheidt, probeert Apple de meerwaarde ten opzichte van bijvoorbeeld een Android-telefoon te tonen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2015, 8:58
Categorie Apple
Onderwerp apple pay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.