Quell-Memento-icon

Quell Memento+ is Apple’s Gratis app van de week

iOS puzzelgame Quell Memento+ is een week lang gratis te downloaden als Apple's Gratis app van de week. Los puzzels op en luister naar het levensverhaal van een oude man in deze game.

Quell-Memento-icon
Het is weer vrijdag en dat betekent dat er een nieuwe gratis app op ons staat te wachten in de App Store. Deze week benoemt Apple de interessante puzzelgame Quell Memento+ tot Gratis app van de week. Je hebt dus zeven dagen de tijd om deze app voor nop op je iDevice te zetten.

Quell Memento+ noemt zichzelf een ‘zen-puzzeler’ en na een paar levels gespeeld te hebben snappen we precies waarom. In de game is het aan jou om een regendruppel door een doolhof heen te leiden, terwijl een oude man een verhaal vertelt over het oude huis waar je deze puzzels in oplost. De game straalt rust uit en terwijl jij op je gemakje door de levels heen wandelt verandert het uiterlijk constant.

Quell-Memento

Ramen lappen, druppels vegen

Veeg stoffige ramen schoon om levels te openen, en verzamel alle witte bolletjes om naar het volgende niveau te gaan. De regendruppel die je rond veegt kan niet van richting veranderen als hij in beweging is, en daar komt ook al snel de uitdaging om te hoek kijken om levels in zo min mogelijk stappen te volbrengen.

Naarmate je meer levels vrijspeelt en stoffige schilderijen schoonveegt, ontvouwt zich het levensverhaal van de laatste bewoner van het huis. Een leuke extra reden om de game uit te spelen, al is Quell Memento+ zonder het verhaal ook zeker de moeite van het downloaden waard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2015, 9:55
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.