Reacties voor: 10 Apple-producten waarvan we in 2016 afscheid moesten nemen

Apple is in 2016 met meer producten gestopt dan ooit tevoren. Wij hebben 10 producten op een rijtje gezet waar we in 2016 afscheid van moesten nemen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Alles staat bij Tim in het belang van profit! That’s it.

  2. Vindt het vooral jammer dat ze gestopt zijn met de routers. Ik heb er hier in huis een aantal en het werkt goed. Ook het instellen werkt super makkelijk.

  3. Tim cook leek het goed te doen, maar valt toch steeds meer tegen. Jammer…

  4. @Mike: That’s(h) it!

  5. Zijn er hardware techneuten die kunnen vertellen hoe eenvoudig (of lastig?) het zou zijn voor Apple om de Mac Pro te voorzien van nieuwe hardware?

    Het is volgens mij nou niet dat processoren, RAM of videochips een andere vorm hebben gekregen. Sterker nog, over het algemeen zijn ze hetzelfde gebleven of zelfs kleiner geworden. Geen idee overigens hoe een moederbord met thunderbolt 1/2 zich verhoudt tot de nieuwe thunderbolt 3..

    Maar mijn punt is daarmee: Het hoeft toch niet veel R/D te kosten om een nieuwe generatie 4-6-12 core in de Mac Pro te stoppen, samen met 2600mhz ram geheugen, de nieuwe SSD’s en krachtige nVidia of AMD (SLI) kaarten?

    Dat je als eindgebruiker het niet kan vervangen snap ik .. maar 3 jaar zonder vernieuwing blijft toch een beetje raar.

    Gelukkig heb ik ‘m niet nodig en doe ik alles op een Macbook.. 🙂

  6. @Sander: Misschien is dat het wel… Dat je ‘m niet nodig hebt en alles op je Mac Book doet 😉

  7. Dat Apple stopt met de AirPort-routers etc. is nog steeds niet meer dan een gerucht….

  8. @Sander: Natuurlijk is dit relatief simpel.
    Maar een bedrijf met 100.000 medewerkers en een miljarden R&D spenderingen moet met speels gemak nieuwe CPU’s en routers kunnen maken.
    En anders hoop ik dat gauw iemand anders dat gaat doen

  9. Vergeet het verlichte logo op de MacBook niet…

    Denk dat we in 2017 afscheid van Apple nemen

  10. De 20th Anniversary Mac lelijk??
    Ik vond hem prachtig. En dan die luidsprekers! Beste van tijdens het interJobs-tijdperk.

  11. Joepie hoe sneller die rotte Cook Apple weg is hoe beter. Apple laat mensen pluimen…

  12. Tim Cook is een getallen manager zonder product visie. Dat is inmiddels wel duidelijk. Innovatie zoals in het tijdperk van Jobs is al jaren voorbij (en nee die lelijke draadloze oortjes komen niet in de buurt van lange iconen als iPod, iPhone zelfs iPad) en de vroegere mac modellen. Een mac pro die al 3 jaar! niet meer bijwerkt is, is een zeer slecht voorteken voor de audio/visuele professionals die Apple járen goed betaald hebben. Ook als het gaat om iPhone design, ligt Apple inmiddels aardig achter op de concurrentie. Als de geruchten waar zijn, dan komt volgend jaar eindelijk weer een nieuw ontwerp. Ik hoop dat Cook snel wakker wordt en weer gaat inzetten op vernieuwing zoals we die 10 jaar geleden van Apple verwachtten.

  13. Zet die aap op straat zeg, bij Jobs hebben ze dat ook gedaan, destijds, vond Jobs veel beter trouwens. Nu heb ik een afkeer tegen die Cook. Idd getallen is enige wat telt innovatie 0,0 Cook maakt trouwens de zelfde fouten als Steve Balmer van Microsoft geweest toen was ook de ene blunder na de andere. Nu waren de 2 besten Gates en Nadella. Dus in 2017 weg met Cooky monster… 😇😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.