Apple Android inruilprogramma

Apple begint met personeelstraining voor inruilprogramma Android in Nederland [EXCLUSIEF]

Je kunt in de Nederlandse Apple Store binnenkort oude Android- en BlackBerry-toestellen inleveren voor korting op een nieuwe iPhone. Dat vernam iCulture van eigen bronnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Android inruilprogrammaHet Apple Store-inruilprogramma voor Android- en BlackBerry-toestellen is binnenkort ook in Nederland beschikbaar. Dit bevestigen meerdere bronnen bekend met de plannen tegenover iCulture. Klanten kunnen een smartphone van een ander merk bij Apple inleveren, om op deze manier korting te krijgen op de aanschaf van een nieuwe iPhone 5c, iPhone 6 of iPhone 6 Plus.

Update: het inruilprogramma voor andere smartphones is officieel in Nederland gestart.

Volgens onze bronnen start Apple binnenkort met de training van personeel, zodat smartphones van andere fabrikanten op correcte wijze worden ingenomen in de Apple Store. Zodra de training is afgerond kan het inruilprogramma in Nederland starten. Het exacte moment waarop de training start is nog niet bekend, maar de verwachting is dat het eerste personeel deze week al wordt ingelicht.

Apple ging in 2013 van start met het inruilprogramma, waarbij het mogelijk is om een oude iPhone in te ruilen. Hiermee krijg je korting op de aanschaf van een nieuwe iPhone. In 2014 werd het inruilprogramma uitgebreid om ook iPads te ondersteunen. In maart 2015 begon het inruilprogramma voor Android- en BlackBerry-telefoons, maar dit gebeurde eerst alleen in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië.

Huidige smartphone in ruil voor winkeltegoed

Nu weten we dat het ook in Nederland mogelijk wordt om smartphones van andere fabrikanten bij Apple in te leveren voor winkeltegoed. Waarschijnlijk zal het geld van je oude smartphone alleen te gebruiken zijn bij de aanschaf van een nieuwe iPhone. Korting op een gloednieuwe Apple Watch zit er niet in.

Op de website van Apple is het al enige tijd mogelijk om mobiele telefoons bij Apple in te sturen en hiervoor geld te ontvangen. Bij deze website ligt de nadruk echter op het inleveren van wat oudere telefoons die Apple kan recyclen. Het nieuwe inruilprogramma laat je huidige producten inleveren om korting te krijgen op een nieuwe versie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2015, 13:35
Categorie Geruchten
Onderwerpen android, apple store, blackberry

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.