Maak je eigen land met tekeningen in Paper Town.

Paper Town: verkoop je eigen tekeningen in een digitale wereld

In Paper Town koop je je eigen stukje land die je vervolgens kunt gebruiken om je eigen getekende voorwerpen op te verkopen. Haal jij het meeste geld binnen met je creativiteit?

Maak je eigen land met tekeningen in Paper Town.Heb je altijd al je eigen stukje land willen hebben waar je je eigen creaties op tentoon kunt stellen? In Paper Town koop je je eigen digitale stuk land, waarna je je eigen gemaakte tekeningen op kunt plaatsen. In de game is het vervolgens de bedoeling om jouw voorwerpen te verkopen en zoveel mogelijk muntjes te krijgen.

Paper Town: tekeningen maken en doorverkopen

Het hoofddoel van Paper Town is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te sprokkelen. Dit doe je door simpelweg gekke tekeningetjes te maken die andere spelers van je kunnen kopen en hun land mee kunnen versieren. Om je tekeningen aan de man te brengen, moet je eerst je eigen stukje land kopen. Zodra je de app opgestart hebt, zie je al direct een groot aantal tekeningen van voorwerpen die door andere spelers gemaakt zijn. Paper Town is één grote online spelwereld, waarin de voorwerpen van alle spelers samen komen.

Maak je eigen land met tekeningen in Paper Town.

Je begint de game met duizend muntjes en voor het luttele bedrag van driehonderd muntjes koop je je eerste land. Met dit stukje land kun je zoveel voorwerpen plaatsen als je zelf wil en kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Met de eenvoudige tekentool maak je niet alleen mooie voorwerpen, maar kun je ook de meest grappige objecten maken. Hang er een prijskaartje aan en hoop dat andere spelers geïnteresseerd zijn in jouw voorwerp. Je kunt uiteraard ook zelf voorwerpen kopen, waarna je ze daarna zelf kunt verbeteren.

Maak je eigen land met tekeningen in Paper Town.

Door objecten te blijven maken en proberen te verkopen, groeit je imperium en kun je nog meer landen erbij kopen. Voordat je het weet ben je de koning van Paper Town. De game is beschikbaar voor zowel de iPhone als iPad, maar op het grote scherm van de iPad gaat het tekenen een stuk eenvoudiger.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2015, 19:54
Categorie Apps
Onderwerp creativiteit
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.