Apple opent aparte iTunes-pagina’s Wintersport en Valentijn

Apple heeft in de Nederlandse iTunes Store een aparte pagina gemaakt waar je wintersport-applicaties kunt downloaden. Het bevat bijvoorbeeld skigidsen, instructies om het skiën onder de knie te krijgen en gidsen die zich op een bepaald gebied richten, bijvoorbeeld SkiScotland, Val d’Isere Ski Guide of Dolomiti Superski Guide. Twee Nederlandse applicaties staan er ook tussen: […]

temperatuurApple heeft in de Nederlandse iTunes Store een aparte pagina gemaakt waar je wintersport-applicaties kunt downloaden. Het bevat bijvoorbeeld skigidsen, instructies om het skiën onder de knie te krijgen en gidsen die zich op een bepaald gebied richten, bijvoorbeeld SkiScotland, Val d’Isere Ski Guide of Dolomiti Superski Guide. Twee Nederlandse applicaties staan er ook tussen: Sneeuwhoogte (€0,79) van Danny van Deutekom en Thermometer (€0,79) van Toopia. Die laatste is in feite geen wintersport-applicatie, maar toont alleen de temperatuur op je huidige locatie.

De pagina voor Valentijnsdag bevat een handvol applicaties met rode hartjes: muziek, dating, games, boeken en wenskaarten die allemaal te maken hebben met Valentijnsdag. De meeste kosten €0,79 of €1,59. Love Detector, LoveQuotes, Love Songs en Date ‘Em or Dump ‘Em zijn een paar voorbeelden van applicaties. Liefde Link (€0,79) lijkt op het eerste gezicht een Nederlandse applicatie, maar blijkt gewoon een applicatie die door de automatische vertaalmachine is gehaald.

valentijn itunes store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2010, 9:11
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen apple, itunes, valentijn, wintersport

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.