Reacties voor: ‘Apple bestelt recordaantal iPhone 7-toestellen’

Nog nooit heeft Apple zoveel iPhones besteld als voor de iPhone 7. Het bedrijf zou tussen de 72 en 78 miljoen exemplaren van de iPhone 7 besteld hebben.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Dan zal Apple met iets spectaculairs moeten komen, want een oud model die waterdicht is zal mij niet over de streep trekken met die absurde hoge prijzen.

  2. Origineel geplaatst door vuurvreter
    Dan zal Apple met iets spectaculairs moeten komen, want een oud model die waterdicht is zal mij niet over de streep trekken met die absurde hoge prijzen.

    Mee eens. De 6, en helemaal de 6s, zijn al supersnel. Zelfs de 5s werkt nog lekker. Dus een snellere processor zou mij niet over de lijn kunnen trekken. Waterdichte toestel is leuk maar nog steeds geen reden. Draadloos opladen is ook leuk en mag ook een keer na uren achterlopen. De camera mag flink vooruit. En voor de rest kom met iets nieuws zoals jullie altijd waren.

  3. ben wel benieuwd naar de 7, kopen doe ik em niet…iPhone 6s Plus (is trouwens ook nog niet eens een jaar uit) gebruik ik nog een poosje tot de 7s (mits het echt de moeite/nodig is). Zoals gewoonlijk zullen er de bekende gates inzitten.
    Nee, dit jaar ga ik voor de Watch 2 😉

  4. Ik zie de commercials al voor me tijdens de keynotes. Een onderwatercamera met honden die onder water een rubberen bal opduiken en felgekleurde vissen in een onderwateroord dat voor de gemiddelde sterveling onbereikbaar is. En dat met 2 lenzen tegelijk, amazing!

  5. Pure bluf en hype creatie.

    Beging 2016: ‘Apple schroeft bestellingen iPhones bij leveranciers terug’ – “De fabrikant en Apple zelf weigeren te reageren op de geruchten, hoewel ingewijden laten weten dat Apple zelf ook zijn voorspellingen met zo’n 30 procent heeft bijgesteld.”

    30% is pijnlijke realiteit voor Apple.

    Zolang ze eigenwijs blijven en behoeften van klanten niet opnemen in eindproduct (batterij, 16GB opslag anno 2016) dan ben ik bang dat ze echt achter raken op concurrentie.

  6. @Liocorno: Je kan toch wel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat er een batterij en 16GB geheugen in komt hoor.

  7. Is een iPhone 6s kopen nu nog verstandig? Of niet?

  8. Zodra de iPhone SE weer beschikbaar is zal deze jongen zijn iPhone 6plus en de 5s van zijn vrouw bij amac inruilen. Allebei een kleine snelle smartphone en dan een lekker goedkoop simonly abbo-tje. De smartphone markt vernieuwd nauwelijks en is zeker de dure maandlasten niet meer waard (onze mening)

  9. @Richard: Klinkt verstandig en helemaal gelijk 😉 SE is een erg mooi klein bommetje

  10. @Steve: ik zou dan persoonlijk nog een paar maanden wachten en hem dan goedkoper halen as de 7 uit is.

  11. Toch stemt dit bericht mij een stuk positiever. Als Apple werkelijk record verkopen verwacht dan moet de iPhone 7 toch wel een spektakel stukje worden en heeft Apple kennelijk veel vertrouwen in het verkoop potentieel van de telefoon. Dat komt niet van een een kleine feature maar moet toch echt wel iets behoorlijks groot zijn. Alleen een iets betere camera, snellere processor en een waterdichte behuizing trekt de bezitters van een 6s in ieder geval niet over de streep.

    Zie twee mogelijkheden:
    – de iPhone 7 gaat iets unieks brengen waar toch veel mensen voor gaan vallen (maar wat?)
    – de iPhone gaat flink in prijs omlaag en wordt een verkoopknaller en Apple gaat zich meer op volume richten

    Bij beide scenario’s heb ik nog mijn bedenkingen maar wat maakt het dat Apple zo zeker is van haar zaak?

  12. Als je de iPhone 6s vergelijkt met de LG G5 en Galaxy s6 da. Loopt de iPhone een beetje achter. Apple is alleen bezig met het dunste en mooiste telefoon maken. Ik hoop bij de iPhone 7 op:
    -2.3 GHz Octagon core
    -6GB RAM
    -Smart Connector
    -dubbele camera
    -en Apple’s eigen goede ideeën als vroeger

  13. @Rick: Ondanks de hoge specificaties van andere merk toestellen, loopt de iPhone 6s vaak voor qua benchmarks op toestellen met meer cores en meer geheugen. Meer cores en meer geheugen zeggen blijkbaar niet zoveel als het besturingssysteem het toch niet goed kan benutten. In dat geval zijn meer cores en meer geheugen eerder een marketingpraatje dan dat het daadwerkelijk iets toevoegt.

  14. “Qua design zien we verder waarschijnlijk weinig verschillen met de iPhone 6S en 6S Plus”

    Hoezo?
    Telkens als er een nieuwe iPhone komt met een nieuw nr veranderen ze het desing drastisch. Waarom zouden ze dat met deze niet doen dan? Weg met die stomme dikke Bazels.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.