Reacties voor: ‘Apple Music krijgt zwart-witte interface, grote albumhoezen en songteksten’

Er zijn meer details bekend over de Apple Music-restyling. De app wordt zwart-wit, met grote albumhoezen en er komen songteksten bij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Alsjeblieft geen zwart-wit… ik vind die kleuren juist zo leuk.

  2. Super, vind de interface van Apple Music momenteel erg druk. Zwart-witte interface word ik wel blij van! De app kan m.i. überhaupt wel wat gebruiksvriendelijker worden gemaakt. Songteksten erbij is ook een hele verbetering.

  3. Jammer, ik vind apple music nu juist fris uitzien met al die kleuren. Heb juist gekozen voor die frisse uitstraling. Voor zwart/wit had ik net zo goed bij spotify kunnen blijven. Alle keuzes van apple de laatste tijd slaan volledig de plank mis. Iphone zonder koptelefoonaansluiting, macbooks met slechts 1 usb c aansluiting, apple music in zwart/wit, apple tv en ipad pro met een veel te hoge aanschafprijs. Misschien past apple niet meer bij mijn wensen. Voorlopig zijn het geruchten dus ff afwachten

  4. Ik neem aan dat een zwarte achtergrond met witte letters bedoeld wordt..

  5. Origineel geplaatst door Freek
    Ik neem aan dat een zwarte achtergrond met witte letters bedoeld wordt..

    Lijkt het dan niet op Spotify? Van mij mogen de albumcovers juist kleiner. Ik vind het nu al niet zo mooi dat het cover onder de statusbalk ligt en daardoor de text soms amper te lezen is.

  6. Hopelijk wordt het toch wat meer dan dit. Hiermee zullen ze hun positie tegenover Spotify niet kunnen versterken vrees ik.

  7. Er is een hoop te verbeteren in de Muziek-app, maar grotere albumhoezen? Ze zijn toch al het hele scherm breed?
    Laat apple eens naar Ecoute kijken en daar een voorbeeld van nemen, dat is een veel betere muziekspeler.

  8. De muziek app van Apple is verschrikkelijk slecht in vergelijking met een paar jaar geleden. Toen had je nog de mooie coverflow en een super strakke duidelijks interface. Nu is het echt een drukke onoverzichtelijke warboel. Snap niet waarom ze dat zo verpest hebben… Ecoute ziet er idd prima uit. Zo zou het moeten zijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.