Apple maakt twee nieuwe iPad-instructievideo’s: Maps en App Store

Apple heeft nieuwe filmpjes aan de iPad Guided Tours toegevoegd. Deze keer staan Google Maps en de App Store in de schijnwerpers.

ipad guided tourApple heeft twee nieuwe video’s uitgebracht waarin ze uitleggen hoe bepaalde handelingen op de iPad werken. De video’s gaan over de kaartfunctie Maps en over het kopen van applicaties uit de App Store. In totaal zijn er nu dertien video’s waarmee mensen die een iPad willen kopen zich alvast kunnen informeren. Andere onderwerpen zijn bijvoorbeeld Safari, Foto’s, iBooks, Mail en iWork. Als je al een iPhone gewend bent ken je applicaties als Foto’s en Mail wel. Maar in de filmpjes laat Apple zien dat er op de iPad veel meer mogelijkheden zijn.

De nadruk in de filmpjes is natuurlijk dat alles even handig en intuïtief is. Met pinch-and-zoom kun je op Google Maps inzoomen en van satellietweergave overschakelen naar straatweergave. In het filmpje over de App Store zie je hoe je op de iPad nieuwe applicaties ontdekt en daarna met een paar schermtaps een applicatie installeert.

De serie iPad Guided Tours is op de website van Apple te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2010, 14:00
Categorie iDevices
Onderwerpen abonnementen, apple, bescherming, hoesje, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.