iPad-databundels van T-Mobile Duitsland gelekt

Er zijn tarieven uitgelekt die T-Mobile Duitsland voor de iPad wil gaan rekenen. Daarbij betaal je 3 tot 5 euro per dag of een maandabonnement van 20 euro.

ipad 3gOmdat de abonnementsprijzen van T-Mobile Duitsland niet zoveel verschillen van Nederland, is het interessant om eens te kijken welke prijzen T-Mobile Duitsland van plan is te gaan rekenen voor de iPad. De operator is van plan om vanaf mei speciale databundels voor de iPad aan te beiden. Uit een nog niet officieel gepubliceerd persbericht blijkt dat er keuze is uit meerdere tarieven. Heb je bijvoorbeeld geen abonnement bij T-Mobile lopen, dan kun je voor €4,95 per dag een 1GB databundel via Xtra web’n’walk DayFlat afsluiten. Mensen die al wel een abonnement van minimaal €29,95 per maand hebben kunnen straks kiezen uit CombiCard Connect S en M.

Connect S houdt in dat je €2,95 per dag betaalt met een maximaal datavolume van 500MB. Kies je voor Connect M, dan betaal je €19,95 per maand met 300MB dataverkeer. Je hebt daarbij ook toegang tot de hotspots van T-Mobile maar je zit wel aan een periode van 2 jaar vast.

iPhone-klanten met een Complete-abonnement kunnen ook CombiCard Connect L kopen: voor €19,95 per maand heb je dan een flatrate voor data plus toegang tot de hotspots. Dit abonnement is onbeperkt, maar na verbruik van 3GB dataverkeer gaat de snelheid omlaag naar 64 kbps (download) en 16 kbps (upload).

Al te veel waarde moet je nog niet aan de tarieven hechten, want ze zijn in Duitsland nog niet officieel bevestigd en bovendien is Duitsland – ondanks dat ze ongeveer dezelfde abonnementstarieven hanteren – geen Nederland. De genoemde tarieven worden nog intern bij T-Mobile Duitsland besproken en zijn nog niet definitief omdat er nog gesprekken tussen Apple en de providers gaande zijn.

T-Mobile liet eerder al de losse prijzen van de iPad uitlekken, maar dat bleek een foutje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2010, 22:30
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.