Apple maakt interactieve 360-graden panoramafoto van nieuwe Apple Store

Een interactieve panorama op Apple.com laat je rondkijken door Apple's nieuwste Apple Store. Dit doe je door je iPhone om je heen te bewegen.

Apple Store PanoramaAfgelopen vrijdag opende Apple de deuren van de nieuwste en grootste Apple Store, in het Grand Central-station in New York. Een evenement waar honderden mensen bij aanwezig waren. Wilde je graag ervaren hoe gigantisch de drukte was, dan kan dit alsnog via de website van Apple. Een speciale webapplicatie zorgt ervoor dat je in de winkel kan rondkijken. De site bepaalt met behulp van de gyroscoop in je iPhone hoe je rondkijkt en past het beeld daarop aan.

De panorama is te vinden op Apple’s officiële webpagina voor de nieuwe winkel. Door vanaf hier op ‘View More Photos’ te drukken en de foto rechtsonder te selecteren, word je direct naar het panorama gebracht. Met dit panorama kun je rondkijken door met je vinger over de foto te vegen, maar ook door je iPhone door de kamer te bewegen. Je moet hiervoor wel de website op een iPhone bekijken; op de desktop werkt het niet vanwege het ontbreken van een gyroscoop. Hierdoor verandert je iPhone in een kijkluik bij de winkelopening.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 15:03
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, panorama, webapp

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.