Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

iCulture Weekly #13: eten, reizen en gezondheid

iCulture Weekly #13 staat online, met in deze aflevering: de Allerhande-app op de iPad, de iPhone-versie van Flipboard, de reisapp Wenzani, de Jawbone Up en een adapter om je iPhone vast te maken aan een microscoop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iculture-weekly-kpnEen zieke technicus zorgde de afgelopen twee weken ervoor dat er even geen nieuwe aflevering van iCulture Weekly verscheen. Maar we zijn weer terug! Met in deze aflevering: eten, reizen en gezondheid. We bespreken een Nederlandse app van een bekende grootgrutter, laten de nieuwe Flipboard voor iPhone zien en vertellen over onze ervaringen met de Jawbone Up. Ook hebben we een Kickstarter-project gevonden waarmee je een iPhone of andere smartphone kunt bevestigen aan een microscoop. Zo kunnen gebruikers in ontwikkelingslanden of scholieren met een oude microscoop nieuwe dingen doen, zoals digitale foto’s en filmpjes maken van objecten uit de natuur.


iCulture Weekly is de wekelijkse app-show van Fast Moving Targets en iPhoneclub/iPadclub en mede mogelijk gemaakt door KPN.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.