Reacties voor: ‘Apple werkt aan dunner en helderder scherm in geheim laboratorium’

Apple heeft zich gevestigd in een nieuw laboratorium in Taiwan voor de ontwikkeling van nieuwe schermtechnologieën. Dankzij deze nieuwe technologieën moeten schermen dunner en helderder worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Typisch Apple
    Een geheim laboratorium dat werkt aan een revolutionair nieuw onderdeel waar alle in en outs al van bekend zijn en zelfs de productie al geregeld wordt.

    Ik ben als Apple fan bijna om door i.p.v. de iPad mini 4 de Samsung Galaxy Tab S2 onder de kerstboom te leggen.
    Mede door het prachtige scherm van de Galaxy en de GPS, geheugen uitbreiding met een sd kaartje en prijs t.o.z. van de iPad mini 4.

    Ik hou mijn iPad mini 2 er nog wel bij en vind het moeilijk om naar Android te gaan maar steeds als ik bij de Media Markt met de Galaxy in mijn handen sta brand het wel.

    Het is op deze site natuurlijk als vloeken in de kerk maar wil ik een goed scherm en gps op een mini moet ik de 64 Gb cell versie nemen van 619 euro maar voor de Galaxy S2 ben ik 331 euro kwijt.

  2. @Harry: Succes met je super veilige enorm privacy bewuste android systeem, de fijne samenwerking tussen al je producten en vooral de degelijke plastic afwerking niet te vergeten!
    Maar dat alles wel met een mooi scherm, kom op man iPad schermen zijn top👍🏽 OLED komt vanzelf.

  3. Is geheim hetzelfde als Apple die nooit iets naar buiten brengt ?
    Misschien maken ze nu IN T GEHEIM wel een iPhone 7…..

  4. @Harry: Hmmm, ik heb dat juist andersom.. Kijk ik op internet reviews enz dan ziet het er allemaal prima uit, totdat ik even langs de mediamarkt ben geweest, heel even speel met de samsungs tabs en weet ik weer waarom dit niks voor mij is.

  5. De PR-afdeling van Apple is zeer verfijnd. Zo nu en dan wordt er bewust informatie gelekt met onder meer als doel de publieke aandacht op Apple-producten te laten vestigen. Daarnaast is het een gegeven, dat er continue al dan niet in het geheim wordt gewerkt aan verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen en dat hetgeen aldoor op de tekentafel wordt uitgewerkt veel vooruitstrevender is dan de specs van de op dat moment huidige iPhone. Maar dat kan ook niet anders, als je ieder jaar (kort tijdsbestek) een nieuw iPhone op de markt brengt en deze telkens wil voorzien van verbeteringen.

  6. Ik wordt persoonlijk een klein beetje moe van alles wat maar ‘dunner en lichter’ moet van Apple. Zorg nou maar eens dat er minder bugs in OSX, iOS en WatchOS zitten, zou ik een stuk blijer van worden…

  7. Origineel geplaatst door alex
    @Harry:
    Succes met je super veilige enorm privacy bewuste android systeem, de fijne samenwerking tussen al je producten en vooral de degelijke plastic afwerking niet te vergeten!
    Maar dat alles wel met een mooi scherm, kom op man iPad schermen zijn top🏽 OLED komt vanzelf.

    Altijd leuk dat iedereen je hier direct afschiet als je over Android begint.
    Maar even wat rechtzetten privacy bestaat niet, het is eigenlijk net als sinterklaas als je erin gelooft is het mooi maar het is er gewoon niet.
    Die plastic afwerking ? Tuurlijk maar als je smartfoon of tablet laat kletteren heb je als je gelukt hebt alleen een barst in het scherm.
    Het is net als het buigen van telefoons van enkele mm. maakt niet uit welk merk of type als je wilt buig je ze allemaal.
    Dat apple(die ook mijn favoriet is) ooit met OLED komt geloof ik maar niet vanzelf en al zeker niet goedkoop.

    @alex: iPad schermen zijn inderdaad top alleen als je goed leest heb ik nu dus een mini 2 en laat dat scherm nou het contrast hebben van een belabberde kwaliteit.

    Neem ik nu dus een mini met beter scherm dus de 4 zit ik al aan de 500 euro maar ik wil ook GPS en ben dus verplicht om de cell versie te nemen.
    Het punt is dat de Android nu een beter alternatief is.

    Ik ga op verder niet meer reageren omdat we afdwalen (regels)

  8. Op gebied van tablet zijnde kies ik resoluut voor deiPad. Of moest ik genoeg geld hebben kies ik voor zo een surface pro. Al die andere tabletten kunnen niet tippen aan de iPad. Die van samsung komt er zeker niet in, lelijk zeg, plastiek ook , toch maar liever niet.

    En ja oled scherm is nog iets beter maar toen ik bv de iPhone 6s plus stond te vergelijken met die s6 edge van samsung had ik zoiets van, is dateen reden om een s6 edge te kopen? Nope. Dat beetje beterekwaliteit doet er me niet toe.
    Ik zie alles aan schoon kwaliteit.

  9. Als het zooo geheim is, waarom weten jullie dat dan?

  10. Klinkt goed dat Apple werkt aan innovatie en nieuwe techniek. Ik hoop wel dat Apple eens van de obsessie af komt om alles maar dunner en lichter te maken. Daar zit de klant niet op te wachten. Wel om voortdurende verbetering in prestaties, nieuwe handige functies en langer meegaan van de batterij, hoewel lat laatste al flink verbeterd is

  11. @Harry: De ipad mini 4 heeft een mooi scherm hoor. Ik ben er wel blij mee. Hoewel ik het design van de huidige iphone ook niks vind (heb nog een heel oude iphone) , zou ik toch grote moeite hebben met Android: Google, Google en nog eens Google.
    Naast al mijn Apple producten heb ik voor Puzzlephone geöpteerd en daar neem ik dan Sailfish op. In ieder geval geen Android.

  12. @Harry: good point! Denk toch alleen echt dat android ‘privacy’ minder te beschermen is voor derden dan op je apple apparaten, maargoed ieder zijn keuze!
    Ga alleen voor je overstapt eerst even de interface van zo’n android geval goed testen, na 10min weet je wel waarom je eerder voor Apple hebt gekozen!

  13. Er is niets tegen het dunner maken van componenten op zich. Als de gewonnen ruimte gebruikt kan worden door een batterij met meer capaciteit. Het is te hopen dat er snel een batterij wordt uitgevonden (geschikt voor massaproductie) waar auto’s honderden kilometers op kunnen rijden en telefoons dagen te gebruiken zijn. De uitvinder wordt in ieder geval multimiljardair.

  14. Dus de locatie van het lab is geheim, maar waar men zich mee bezighoudt niet? Juist ja.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.