Apple informeert personeel over nieuwe producten, mogelijk media-evenement gepland (update)

Apple heeft personeelsbijeenkomsten gepland, waarvoor de medewerkers een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen. Geruchten over nieuwe producten stapelen zich op.

apple store medewerkerApple heeft winkelmedewerkers gevraagd een geheimhoudingsverklaring (NDA) te tekenen, ter voorbereiding op bijeenkomsten waar ze één of meer nieuwe producten in handen krijgen. De personeelsbijeenkomsten zouden nog deze of volgende week kunnen plaatsvinden, gevolgd door een media-evenement. AppleInsider heeft de informatie vernomen van mensen die de retailplannen van Apple goed kennen. Afgelopen maandag moesten medewerkers een NDA-formulier tekenen. Wie dat weigerde, mag niet bij de eerstvolgende personeelsbijeenkomst zijn.

Eigenlijk zouden de personeelsbijeenkomsten vorige week al worden georganiseerd, maar ze werden om onbekende redenen uitgesteld. Apple organiseert vaak personeelsbijeenkomsten op zondagavond, na winkelsluitingstijd. Bij de nieuwe producten zou het kunnen gaan om nieuwe MacBook Pro’s met Intel’s Light Peak-technologie of de aankondiging van de nieuwe iPad. Als eerdere geruchten kloppen zou Apple al met de productie zijn begonnen.

MacRumors zegt informatie van verschillende bronnen te hebben ontvangen dat de aangekondigde bijeenkomst simpelweg een kwartaalbijeenkomst voor retailpersoneel is en naar verwachting geen introducties van nieuwe producten betreft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2011, 17:10
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, apple store, personeel

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.