iPhone Bumper vanaf nu beter geschikt voor accessoires

De Bumper Case voor de iPhone is na de introductie van de Verizon iPhone beter geschikt voor externe accessoires. De opening voor de dock connector is kleiner gemaakt.

bumper iphoneHet is alweer een paar maanden geleden dat we een review publiceerden van de iPhone Bumper, het beschermhoesje dat Apple onder eigen merk op de markt bracht. Ons belangrijkste punt van kritiek, was dat de Bumper-case een te kleine opening voor de dock connector heeft, waardoor je de case steeds moet verwijderen bij gebruik van een laadkabel of dock. Inmiddels blijkt de Bumper te zijn aangepast, waardoor ze beter geschikt zijn voor externe accessoires.

Afgelopen januari bracht Apple al een vernieuwde versie van de Bumper-case uit, met aanpassingen voor de Verizon iPhone 4. Bij dat toestel zijn de volume- en muteknoppen iets verschoven, waardoor de originele Bumper niet meer goed paste. De nieuwste versie die nu in de winkel ligt, heeft een grotere opening aan de onderzijde.

Veel mensen kwamen gratis in bezit van een Bumper-case nadat Apple een oplossing moest verzinnen voor ‘antennagate’. Daarna ontstond kritiek dat de Bumper krassen op de zijkant van de iPhone veroorzaakte, als er zand en vuil achter terechtkomen. Uit een poll op onze site bleek dat de helft van de gebruikers geen problemen ondervindt, de andere helft had last van krassen, problemen met de duurzaamheid, of allebei.

De Bumper-case is in de Apple Store verkrijgbaar voor €29.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2011, 15:53
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.