Reacties voor: ‘Apple in gesprek met Foursquare over Apple Maps’

Apple is in gesprek met Foursquare over Apple Maps. Dit stelt The Wall Street Journal.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Apple in gesprek met Tom Tom? Tom Tom is toch al leverancier van kaartmateriaal?!

  2. @MAT078: Ja maar nauwer samenwerken waarschijnlijk. Niet enkel data uitwisselen.

  3. Apple zou er goed aan doen zowel Foursquare als TomTom over te nemen. Dat laatste werd eerder al door Rabobank gesuggereerd.

  4. Als Apple niet heel snel een grote verbetering aankondigt en doorvoert in hun Maps app, vrees ik dat het “nooit” meer wat wordt. Voor navigatie zijn er goede en betere alternatieven (Waze, Google, bijvoorbeeld) die ook gratis zijn. Hoe langer mensen de alternatieven gebruiken, hoe moeilijker het wordt voor Apple om die zelfde mensen straks over te halen Apple Maps als nog te gaan gebruiken.

    Persoonlijk gebruik ik Navigon voor navigatie. Soms ook Waze, omdat ik dat een warm hart toedraag en dit soort initiatieven in mijn ogen gestimuleerd moeten worden. Om simpelweg even wat op te zoeken of andere kaartgerelateerde info te raadplegen is en blijft Google Maps mijn favoriet.

  5. Navigon heeft ook deze functie in de nieuwste update.

  6. Ik snap nog steeds niet eat er mis is met Apple maps ik gebruikt het dagelijks voor navigatie of als ik even moet weten waar iets zit, werkt allemaal perfect! Ik hoor iedereen het zeggen maar heb nog nooit de rede behoort of typ ik elke keer de locatie in die wel werkt:S

  7. Ook ik gebruik dagelijks Apple Maps en nog nooit probleem gehad.

  8. Sinds Google Maps weer terug is op iOS zoekt Apple het maar lekker uit met z’n Maps. Half de wereld is niet te vinden en het aanbod van bedrijven is zo triest dat je er van wilt gaan huilen.

    Google heeft door de jaren heen zoveel correcte data verzameld dat ik niet een rede zie om daar weer van af te stappen. Apple heeft geen streetview bijvoorbeeld. Uiteindelijk heb je met FlyOver (?) ook niet echt een unique selling point te pakken!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.