Reacties voor: Apple heeft ook zakelijke plannen met de iPad

Apple is van plan om twee updates aan het iPad OS toe te voegen, waarbij toegang tot servers en gebruik van netwerkprinters mogelijk worden.
Lees het complete artikel → Apple heeft ook zakelijke plannen met de iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Geen ondersteuning voor Exchange pushmail op de iPad? Dat is best schokkend nieuws vind ik!

  2. Ooooo mooi!!!!!! Printen via WiFi geweldig!!!! Bye bye macbook air. Exchange is wel jammer, denk dat ze dit voor de release nog wel inbouwen. Gelukkig gebruik ik MobileMe

  3. Kijk, dat begint er meer op te lijken 😀

  4. Dat printen via Wifi is wel super. Teksterwerken is jammer, maar had Jobs ook niet gezegd dat je het kan exporteren naar .docx? Dat zou wel fijn zijn, hoewel je er dan nog altijd bij moet op je Mac/Pc om het bestand goed en netjes op te maken.

    Ik ben benieuwd of ze het op deze manier aan de zakelijke markt kunnen slijten.

    Vraag me trouwens ook af hoe de mail en agenda’s samenwerken op de iPhone. Moet ik alles eerst syncen met de Mac/Pc en dan weer met de iPad, of moet ik dan MobileMe nemen?

  5. Ik heb (pas) een iPhone gekocht toen het mogelijk werd om mijn agenda, contactpersonen en e-mail te syncen met mijn zakelijke Exchange-account.

    En ik begrijp uit dit bericht dat dit met de iPad niet mogelijk is/wordt? Het lijkt mij juist prettig om dit op de bank met de iPad op schoot nog even door te nemen, ‘s avonds. Het scherm hiervoor is net wat prettiger dan bij de iPhone, zoals ik nu doe.

    Of moet ik het zo lezen dat alleen Exchange Push niet wordt ondersteund (gebruik ik toch niet) en syncen wel mogelijk is?

    Weet iemand hier meer over?

  6. Er is een citrix app voor de iPhone. Deze werkt op zich goed, maar erg klein op een iphone scherm. Maar ALS deze app ook op de upas werkt is dat perfect.

  7. Beter beheer van bestanden; dat is zeker zeer welkom!

  8. Ik zou heel graag willen zien dat er een photoshop versie op pure touch zou komen op de Ipad….
    En dan met een soort van brush er bij..

  9. komt er ook multi user support op de ipad ?

  10. Hoe komen jullie erbij dat er geen exchange support op zit? Omdat Steve dat niet heeft gezegd tijdens de Keynote? Want ik vind dat een redelijk slap argument om te zeggen dat er geen VPN en Exchange op zit. Er draait namelijk iPhone OS op, waar al exchange en VPN in zit, dus waarom zouden ze dat eruit halen, alleen maar voor de iPad?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.